Joosu J palaa uudistuneena ja jos taivas kutsuu, niin Biggien, ’Pacin ja Nipseyn on syytä tunnistaa

Jyväskyläläisartisti julkaisi tuoreen singlensä itsenäisesti.

Viime vuonna Joosua-albuminsa dropannut Joosu J jatkaa julkaisukataloginsa laajentamista ainakin hetkellisesti indieartistina. Rekamin west coast -henkiseen bängeriin yhden vuoden kovimmista huukeista toimittanutta jyväskyläläistä kuullaan nyt singlellä Matador, jonka lopussa ääneen pääsee myös Gettomasa.

Keväällä oman korona-aiheisen SoundCloud-julkaisunsa jakanut Joosu J kertoo etsineensä edellisen albuminsa jälkeen uutta lähestymistapaa musiikin tekemiseen. Mies löysikin hiukan kevyemmän otteen keskittymällä enemmän flow’aamiseen ja hauskanpitoon, minkä seurauksena uusi materiaali saattaa hölliä entistä enemmän keikoillakin.

Edelliset julkaisunsa KPC Records -kollektiivissakin vaikuttava Joosu J on julkaissut Överdogin kautta. Tällä hetkellä artistilla on ajatukset kiinni pelkästään musiikissa, mutta ensi vuoden puolella tarkoituksena on alkaa kartoittamaan mahdollisia julkaisijoita uusille tuotoksille.

Korstoraatio-jäsenellä on kasassa jo useita demoja, mutta toistaiseksi mistään isommasta kokonaisuudesta ei ole sen tarkempaa visiota. Useimmat demoista ovat syntyneet YouTubesta löytyneisiin biitteihin kuten Matadorkin.

Kappaleen lopullisesta biitistä vastaavat Lyttä, octn ja Ruuben. Ota Matadorin video haltuun alta.