Mentori ja tulokas yhdistivät voimansa – Ahtin uudella biisillä mukana listoilla pitkään viihtynyt Hugo

Ahti ja Hugo kättelevät toisiaan.
Ahti ja Hugo menivät yhteisbiisillä suoraan listan kärkeen.

Uusi biisi on kerännyt ensimmäisen viikonlopun aikana poikkeukselliset lukemat.

Epic Recordsin tulokasartisti Hugo on tehnyt loppuvuoden aikana näyttävän sisääntulon kotimaiseen musiikkiskeneen ja perjantaina diskografia sai jatkoa, kun artisti vierailee Ahtin uudella biisillä. Suureen tietoisuuteen Hugo nousi syyskuun julkaisullaan, Taulut (feat. Costi), joka löytyy edelleen Suomen Spotifyn Top 50 -listan kolmannelta sijalta. Käytännössä biisi oli pitkään jatkuva listaykkönen, jonka muutamat biisit ovat onnistuneet ohittamaan, mutta vain hetkellisesti.

Perjantaina julkaistu Väärään aikaan näyttäisi jatkavan samalla linjalla biisin kerättyä yli puoli miljoonaa kuuntelua ensimmäisen viikonlopun aikana pitäessään mainitun listan ykköspaikkaa. Lukemat ovat jo itsessään poikkeuksellisia, mutta entistä vaikuttavampaa menestyksestä tekee Hugon nuori ikä ja tulokasstatus; vasta 19-vuotias, tähän mennessä neljällä biisillä esiintynyt artisti nauttii tällä hetkellä noin puolen miljoonan kuukausittaisesta kuuntelijamäärästä. Kenties artistin kyky laulaa rakkaudesta osuvan herkästi vetoaa kuuntelijoihin uudella tavalla.

– Väärään aikaan syntyi ajatuksesta, kun tapaa oikean tyypin, mutta ajoitus on väärä. Moni ihminen pystyy varmasti samaistumaan ajatukseen, että vaikka olisi kuinka upee tyyppi, niin elämä iskee väliin ja vetää täysin eri suuntaan, oli kyseessä eri paikkakunnalle muuttaminen tai erilaiset elämäntilanteet, kertoo Ahti Warner Music Suomen tiedotteessa.

Yhteistyö Hugon ja Ahtin välillä ei suinkaan ole yllättävä, sillä Hugo on maininnut Ahtin toimineen jopa mentorin roolissa hänelle – nyt tuloksena on massiivinen listahitti, jonka menestystä on lupa seurata mielenkiinnolla. Edellinen julkaisu Taulut nimittäin tuntuu jo nyt poikkeuksellisen hyvin aikaa kestäneeltä. Tuoreen julkaisun voit kuunnella alta.