Loasteeze lähtee uudella singlellään aikamatkalle 1990-luvulle Junon tuella

Single enteilee Loasteezen tulevaa plattaa.

Muun muassa yhdysvaltaisen rap-veteraanin Masta Acen sekä kotimaisten Julma H:n ja Sairas-T:n keikka-dj:nä toiminut Loasteeze jatkaa uuden materiaalin tiputtelemista. Uusin kappale kantaa nimeä Nostalgiaa, joka on tehty yhdessä pitkän uran tehneen ja muun muassa SMC Lähiörotissa vaikuttaneen Junon kanssa.

Työmyyrä muistelee olleensa yläasteella, kun SMC:n ensimmäinen julkaisu tuli ulos. Se oli tuolloin iso juttu, mutta Steezy kertoo fiilistelleensä Junoa jo ennen sitäkin.

– Joskus junnumpana oon nähny sen livenä, sielt tuli Venäläistä rulettii Dr. Dren ja Snoop Doggin Deep Cover -biittiin ja se on edelleen mun mielestä yks siisteimpiä juttuja ikinä, Loasteeze kommentoi.

Nostalgiaa-sinkulle järjestetään julkkaribileet keskiviikkona 18. marraskuuta Helsingin On The Rocksissa, jossa tullaan kuulemaan paljon Junon vanhempaa materiaalia. Liput keikalle on mahdollista ostaa ennakkoon Tiketistä.

Loasteezen levy tullaan julkaisemaan alkuvuodesta Mörssi Recordsin kautta. Ota sen uusin singlelohkaisu kuunteluun alta!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.