Mikäli ysäriräppi kolahtaa, niin Loasteeze on se nimi – tulossa useita julkaisuja

Loasteezen suunnitelmissa on tiputtaa useita tuottajasinkkuja Mörssi Recordsin kautta.
Iiro Kuosmanen

Työmyyrä julkaisi uuden singlen yhdysvaltalaisen Fokiksen kanssa.

Helsinkiläisen Loasteezen graindaamiselle ei näy loppua, ja siitä osoituksena toimii myös hänen uusin julkaisunsa. Tällä kertaa tuottajanakin kunnostautuneen työmyyrän biitille pärskii yhdysvaltalainen Fokis.

Kaksikon ensimmäisen yhteisen kappaleen nimi on Make It Clear. Yhteistyö sai alkunsa, kun Steezy törmäsi Manhattanin Lower East Sidella varttuneeseen artistiin kiertäessään Eurooppaa yhdessä Masta Acen kanssa.

– Tavattiin kiertueella. Fokis oli tullu New Yorkista lämppää Itävaltaan. Sen jälkeen nähtii parilla Saksan keikalla. Musta Fokisil oli hyvä meno ja se diggas mun biiteistä nii päätettii duunaa biisi. Ysäriräppifaneille tää on toivottavasti sitä mitä ne on kaivannu, Loasteeze kommentoi.

Fokis aloitti uransa toimimalla omalla studiollaan äänittäjänä ja miksaajana useille artisteille, joihin lukeutuivat esimerkiksi Slaughterhouse, Fat Joe ja N.O.R.E.. Sittemmin ensisijaisesti ämseenä itselleen nimeä tehnyt Fokis kertasi oman tarinansa pähkinänkuoressa muutaman vuoden takaisella videolla, mikä kannattaa tarkistaa alta.

Perjantaina Fokikselta tippuu uusi projekti, jonka on tuottanut muun muassa Stones Throw -kytköksistään ja yhteistyöstään The Alchemistin kanssa tunnettu Oh No. Platta kulkee nimellä This Thing Called Life.

Fokis suuntaa uuden julkaisunsa tiimoilta samannimiselle Euroopan-kiertueelle, joka rantautuu Helsinkiin keskiviikkona 28. elokuuta. Tapahtumapaikkana toimii On the Rocks, jossa järjestetään tuolloin ensimmäinen Loasteeze & friends -ilta useammankin artistin kattauksella.

Kuuntele kappale Spotifysta. Loasteeze & friends -tapahtuman koko lineupin näet Facebookista ja ennakkoliput saat haltuun Tiketistä.