Lil Peep -dokkari esitetään Tampereella myös tulevana viikonloppuna

Everybody’s Everything -dokumentti nähdään muilla paikkakunnilla ainoastaan keskiviikkona.

Lil Peep -aiheinen dokumentti Everybody’s Everything saapuu tällä viikolla suomalaisille valkokankaille, kuten uutisoimme aiemmin. Näytökset dokkarista järjestetään pääsääntöisesti ennakkomarkkinoinnin mukaisesti keskiviikkona 15. tammikuuta, mutta joukossa on yksi poikkeuskin: Tampereella elokuva on mahdollista nähdä valkokankaalta myös tulevana viikonloppuna.

Pirkanmaan elokuvakeskus ry:n ylläpitämä elokuvateatteri Niagara on suljettu tiistaista torstaihin, mutta se esittää dokkarin lauantaina 18. tammikuuta klo 20.30. Kysyntää viikonlopun näytökselle todennäköisesti löytyy, sillä Finnkinon paikallinen esitys on jo loppuunmyyty.

Tampereen lisäksi Finnkinolla on toimintaa kymmenellä muulla paikkakunnalla, joista kaikilla Lappeenrantaa lukuunottamatta järjestetään näytös dokumentista. Kaikki Finnkinon näytökset elokuvasta ovat käytännössä loppuunmyytyjä. Poikkeuksen sääntöön tekee ainoastaan Pori, jossa Promenadin näytökseen on yhä parikymmentä paikkaa jäljellä. Finnkinon saleissa dokkari nähdään klo 20.

Niin ikään Savon Kinot on ottanut dokumentin ohjelmistoonsa. Perheyhtiöllä on toimintaa viidellä paikkakunnalla, jotka ovat Varkaus, Savonlinna, Joensuu, Iisalmi ja Kitee. Niistä ainoastaan Kiteellä dokkaria ei esitetä. Joensuussa lippuja on myymättä enää viidesosa, mutta pienempien paikkakuntien näytöksissä on yhä reilusti tilaa. Savon Kinot aloittaa esitykset puoli tuntia Finnkinoa aiemmin.

Muista elokuvateattereista filkka esitetään Kotkan Trio 123:ssa, jossa 99 hengen salin paikoista on jäljellä hieman alle puolet. Kotkalaisille Lil Peepiä tykitetään valkokankaalle samaan aikaan Savon Kinot -ketjun teattereiden kanssa.

Dokumentissa ei ole suomenkielistä tekstitystä. Trailerin näet alta.