Le Fvbelos suuntasi Espanjaan tekemään uutta musiikkia ja kuvaamaan videon

Le Fvbelos sanoo käyneensä aiemmin muun muassa Barcelonassa, mutta Marbella on hänelle kaupunkina uusi.
Niklas Ahorinta

Matka on tuottanut jo kaksi kappaletta.

Jengi spekuloi, joten silloin lyödään vastauksia tiskiin. Mitä edellisen singlensä muutama kuukausi sitten Skorpionin kautta julkaissut Le Fvbelos tekee korona-aikana Espanjassa?

Klangi sai Faben kiinni Marbellasta, jossa artisti on isomman jengin kanssa yhdistetyllä kahden viikon työ- ja lomamatkalla. Lomailuun on kuulunut auringosta nauttimista, ulkona käymistä ja hauskanpitoa, kun taas työosio kytkeytyy luonnollisesti musiikkiin.

– Me tehtiin kaks vitun hulluu biisii. Yks sellanen klubibiisi, toinen on sellanen toxic, vähän ignorantti biisi, Fabe kertoo.

Musiikintekemiseen ei ole vuokrattu paikallista studiota, vaan heidän villansa olohuoneeseen on rakennettu oma setup. Mukana on esimerkiksi tuottaja Lameboy ja hommia tehdään myös paikallisten kanssa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön fabe (@lefvbelos) jakama julkaisu

Lisäksi matkalla kuvataan musiikkivideo Le Fvbeloksen uudelle kappaleelle. Visuaaleista vastaavat todella kovalla graindaamisella viime vuosina itselleen nimeä tehneet Niclas Roms ja Niklas Ahorinta.

– Biisin nimi on Persian ritari.

Toistaiseksi uudelle materiaalille ei ole lukossa tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta Faben uralla on tekeillä uusia asioita enemmänkin. Tuleva debyyttialbumi on ainoastaan yksi niistä.

Ongelmalapsi soon!

Mikäli Le Fvbeloksen edellinen single on syystä tai toisesta edelleen tarkistamatta, niin ota Elokuu haltuun alta. Musiikkivideon on ohjannut Atte Merikallio.