william julkaisi Save the Night Visual Mixtapen – mukana ennenjulkaisematon kappale

Artistien lisäksi taustamuusikot, teknikot, tuottajat ja järjestäjät ovat odottaneet. Nyt kaikki on valmiina. Usko valoisampaan tapahtumakesään ja porttien aukeamiseen on nyt suurempi kuin koskaan.

Save The Night on maailmanlaajuisesti toteutettu hanke, jolla pyritään paikallisesti tukemaan ahdinkoon joutuneita artisteja ja tapahtuma- sekä yöelämän työntekijöitä. Shakespeare-debyyttialbumillaan ja Penelope jättihitillään listojen kärkeen nousseen williamin levynjulkistuskeikka siirtyi toistuvasti pandemian vuoksi ja lopulta tapahtuma peruttiin. Save The Night -hankkeella haluttiin tuoda esiin artistin kappaleita enemmän kuin vain yhden musiikkivideon verran ja korvata samalla menetettyä levynjulkistusta. Tästä syntyi viiden kappaleen mittainen Save The Night Visual Mixtape, jolla william esittää tyhjiksi jääneillä keikkapaikoilla Shakespeare-albumin kappaleita ja valmistautuu samalla kesän tuleviin keikkoihin.

Artistin ensimmäinen kokopitkä keikka nähdään YleXPopissa 5.6.2021. Visual Mixtapella koetaan legendaarinen Tavastia, vuoden klubi 2020 -palkinnon Industry Awardseissa voittanut G Livelab Tampere, tyhjyyttään ammottava Finlandiatalo, Ratinan stadion joka on Blockfestin koti ja Valova Trucking companyn varasto, jossa vuoden 2021 Save the Night streaming-studio pidettiin.

”Oon kiitollinen et sain mahdollisuuden tehdä tän siistin projektin, vaikka levynjulkkarit peruttiin. Yhteistyön myötä pystyin ottaa työryhmään mukaan alan kovimpia tekijöitä ja omalta osalta tukee alan ahdinkoa. Tän jälkeen oon valmis oikeille keikoille. Mixtapelle saatiin taltioitua ajankuvaa ja mun isoimpia biisejä. On siel yks yllärikin lopussa. Toivottavasti päättäjätkin alkaisivat pikkuhiljaa toimia lupausten sijaan”, william kertoo yhteistyöstä.