Kevin Tandu pohjustaa uutta levyään – tuoreella singlellä kuullaan lahtelaislaulajan suomenkielinen debyytti

Marko Nevanperä

Kevin Tandu julkaisee toisen albuminsa maaliskuun lopussa.

Koko planeetta on enemmän tai vähemmän sekaisin ja kaikilla on ainakin henkinen hyvinvointi koetuksella. Omanlaista tukeaan hankalaan maailmantilanteeseen tarjoaa Kevin Tandu, joka on julkaissut uuden singlen nimeltä Tää maailma.

Tandun mukaan ideana oli alun perin tehdä kansainvälinen biisi eri kulttuureista, mutta pandemia-aika toi uusia paineita ja asioita joita kukaan ei osannut odottaa. Sen seurauksena kappale muuttui käsittelemään tätä aikaa ja tilannetta.

– Halusin supporttaa itseäni ja muita jaksamaan tällä biisillä. Uskon että aika monet samaistuu mun asioihin. Tää biisi edustaa myös sitä että voidaan kaikki olla yhdessä näinkin vaikeina aikoina. Meidän täytyy jaksaa ja uskoo että kaikki paranee vielä vaikka on vaikeeta, Tandu sanoo.

Kappaleella fiittaa aiemmin englanninkielistä musiikkia julkaissut lahtelainen Fiia, joka tekee sillä suomenkielisen debyyttinsä. Tuotantopuolesta taas vastaavat Tuomas Lehtinen sekä Tripple 2 -kokoonpanosta tunnettu Chris Barnabas a.k.a. Barnnybeats.

Tää maailma pohjustaa Kevin Tandun toista albumia, jolta on jo julkaistu singlet Ei lopu vielä ja P€$O. Viime keväästä asti työn alla olleella pitkäsoitolla Tandu käsittelee menneisyyttään, nykyhetkeään ja tulevaisuuttaan.

– Minulta on tullut tosi paljon hyviä kappaleita mutta koen että tällä levyllä avaan enemmän itsestäni ja keskityn tarinoihin. Aion toki jatkaa menobiisien tekoa, mutta tällä levyllä tuon itsestäni paljon uusia puolia lauluissa, melodioissa ja räpeissä.

Projektin vastaavana tuottajana toimii Tuomas Lehtinen ja sillä on muun muassa MVAbeatsin tuotantoa. Lisäksi tiedossa on esimerkiksi fiitti PME Recordsille sainatulta LILBRO:lta, jonka kanssa äänitetystä kappaleesta on tulossa video.

Levy julkaistaan keskiviikkona 31. maaliskuuta. Kuuntele tuore single alta.