Helsinkiläisartisti JAVE jatkaa omalla polullaan huuteluista välittämättä

Nuoren artistin alku paketoi menneen vuoden omakustanteisella julkaisullaan.

Monen vuoden ajan metalcore-bändissä soittanut 23-vuotias JAVE julkaisi tänään kappaleensa Aamust Yöhön, joka on nuoren miehen ensimmäinen itsenäinen julkaisu sitten viime vuoden. Kokonaan itse tuotetun kappaleen teko lähti liikkeelle artistille tyypillisellä tavalla eli fiilistellen ja kokeillen erilaisia tyylejä.

– Teen usein biitin, mistä tulee sit joku tunnetila. Tästä biitistä tuli itsevarma fiilis joka oli se tunnetila, minkä haluun välittää kuuntelijoille, hän kertoo iloisesti.

Sanoitukset tulevat artistin omasta ajatusmaailmasta ja kokemuksista.

– Koen, et oon artistina monipuolinen, rohkea ja omaehtoinen. Kun mietin, et millasta mun musa on, niin sanoisin et se käsittelee paljon erilaisia tunnetiloja syvistä vesistä itsevarmuuden huipulle. Lyriikoista huokuu pohdiskelu ja mun mielestä mun kaikkien biisien yhdistävä tekijä on tietynlainen toiveikkuus.

Soundillisesti laulaja yhdistää kappaleissaan erilaisia melodioita ja räppäämistä. Monitaituri tekee biisit useimmiten alusta loppuun yksin. Tänään ilmestyneessä singlessä tunnelma on klubityylinen ja se käsittelee oman elämän ohjaamista arvostelijoiden huutelusta välittämättä sekä artistin suhtautumisesta rahaan.

Täyteläiset tulevaisuuden suunnitelmat 

Hyvässä nousussa olevan artistin tuleva vuosi tulee olemaan täynnä uutta musiikkia ja suunnitelmissa onkin isompi projekti.

– Tää vuos on ollut uusien julkaisujen kannalta aika hiljainen. Nyt mulla on suunnitelmissa, että ens vuonna julkaisen sinkkuja tasaisin väliajoin. Voin kans luvata, et keväällä tulee ulos mun debyyttialbumi, mut siitä lisää myöhemmin, laulaja sanoo hymyillen.

Kuuntele artistin uusin kappale alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.