Jodarok suuntaa soolotuotannollaan uuteen aikakauteen

Suomirapin konkari jatkaa siitä, mihin kesällä jäi.

Alun perin Kemmurusta ja nykyisin Aivovuodosta sekä FreeRap-kokoonpanosta tutuksi tulleen Jodarokin kappaleissa toimii avainsanoina freestyle rap sekä kokonaisvaltainen improvisaatio.

– Näist kulmakivistä hioutuu valmis sanoitus. Tällä menetelmällä säilytetään yllättävätajunnan virtaus. Jodarok ripottelee mausteeksi tuttuun tapaansa viittauksia katumuodin klassikoista sekä valonaroista kohtaamisista. Biisissä viitataan myös erääseen takavuosien pop-hittiin, josta lämpimän parkatakin sijaan mieleen muistuu keltaiset sadetakit, kertoo tuottajana toimiva Lahti-Samppa tiedotteessa.

Uusi kappale Polo ja parka kertoo erosta sekä eteenpäin siirtymisestä. Tunne-elämää rinnastetaan alkutalven sateisiin sekä ulkona valtaavaan pimeyteen. Kappaleessa halutaan sanoa, että vaikka sydänsurut sattuvat, niin ne ovat tavallaan kuin vuodenajat: ne vaihtuvat ja ovat väistämättömiä, hän jatkaa.

Biisijulkaisu on osa tulevaa Jodarokin niin sanotusti viimeistä sooloprojektia, kuten myös viime kesänä julkaistu tuplasinkku Paras vuosi / Riitta. Alta voit katsoa uusimman singlen musiikkivideon, jonka on ohjannut Atte Heinonen yhdessä artistin kanssa.