Indienä musiikkiaan luova Tupla W näyttää taitonsa debyyttialbumillaan

Albumilta löytyy monipuolinen kattaus artistilla pitkään kehitteillä olleita kappaleita.

Indienä uraansa luova Tupla W julkaisi debyyttialbuminsa Tuntematon palapeli viime viikolla. Kokonaisuudelta löytyy muun muassa artistin kultaa striimannut  ja monille Spotifyn soittolistoille julkaisunsa myötä pompannut kappale KAIKEST PAHAST PARANNUT.

Levyn tuotannossa on ollut mukana myös omaa musiikkiaan itsenäisenä artistina julkaiseva Jave, jonka lisäksi mukana ovat olleet Kim Kotilainen, Aleksi Mutanen ja Atte Kropsu.

– Olo on tällä hetkellä erittäin helpottunut. Indienä kun vääntäny tätä levyy oikeestaan sen kolmen vuoden ajan nii on välillä tuntunu et tuleeks tästä nyt edes mitään. Mut kaikkien haasteiden, itkujen, potkujen ja raivareiden jälkeen tää on nyt ulkona ja on hiton hyvä fiilis siitä, hän toteaa.

Kokonaisuudella on yhteensä kymmenen kappaletta. Nimikkokappaleen räppäri kuvailee olevan yksi projektin tunteellisimmista biiseistä.

– Kappaleessa yhdistyy hienosti popimpi räppi sekä Klaudian uskomaton lauluosuus. Tää sekä biisi nimeltä Loukussa ovat varmasti koskettavimmat ja samaistuttavimmat debyyttini kappaleista, hän pohtii.

Artisti kertoo kokonaisuudella olleen alun perin selkeä punainen lanka. Kokonaisuuden tarina kuitenkin muovaantui ajan kuluessa.

– Musta vähän tuntuu, että alun perin siinä oli selkee punanen lanka. Mut osa biiseistä jäi pois mitkä on tarkotus sinkuttaa myöhemmi. Sinne tuli täytteeks sellasii biisei mitkä ehkä teki tosta kokonaisuudesta mielenkiintosemman ja monipuolisemman.

Kokonaisuutta artisti kuvailee tarinalliseksi.

– Tää albumi on monipuolinen, syvällinen ja tarinallinen kokonaisuus, hän toteaa.

Kuuntele Tupla W:n debyyttialbumi alta.