Anonyyminä pysyvä tuottaja-DJ niinja julkaisi house-remixin Kingfishin tunnetusta kappaleesta

Sony Musicin riveissä oleva taiteilija luo trendaavia remixejä hittibiiseistä.

Salaperäisesti sarjakuvamaisen ninjamaskin suojiin kasvonsa piilottava niinja on uusi starttaava anonyymina pysyvä tuottaja-DJ, joka tekee tunnetuista suomalaisista kappaleista house-remixejä. Tuntemattomana tekijänä pysyvä artisti julkaisi ensimmäisen remixinsä viime huhtikuussa helsinkiläisyhtye Pariisin Kevään vuoden 2012 Kesäyö-nimisestä hitistä.

Myös TikTokin puolella trendannut ensimmäinen house-remix oli alkua kesäisille julkaisuille, sillä seuraava kappale Mikä kesä tuli ulos juhannuksen aikoihin. Tällä kappaleella samplattiin helsinkiläisartisti JAVE:n Mikä Kesä? -nimistä kappaletta, joka tuli vuonna 2020.

Sony Musicille sainattu taiteilija kuljettaa kuuntelijoita vielä kesäisissä merkeissä ja saattaa uusimmassa biisillään joko lämmittää tai vihastuttaa suomalaisen hiphopin kuuntelijoita, sillä nyt tanssitaan Koko kesä -kappaleen tahdissa. Biisi on samplattu helsinkiläisräppäri Kingfishin vuoden 2016 julkaistusta kappaleesta Koko Kesä, jossa fiittasivat myös Mikael Gabriel ja Djangomayn.

Mutta kuka mystisen naamion takana on, ja millä perusteilla biisit valitaan? Toistaiseksi remixit ovat olleet helsinkiläisartistien biiseistä, ja toistuvana teemana on tähän mennessä ollut kesä.

Fiilistele kesäisiä kelejä niinjan kolmannen luomuksen tahdissa alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.