Menneisyyden kipuja ja tulevaisuuden toiveikkuutta – Nuppu Oinas välittää biisillään toiveikasta tunnelmaa

Monsp Recordsin tuore artisti esiintyy tänä kesänä myös Blockfesteillä.

Vastikään Monsp Recordsille sainattu  Nuppu Oinas julkaisi viime viikolla uuden kappaleen En mä kaadu. 25-vuotias Lappeenrannasta kotoisin oleva tulokas, jonka musiikki on sekoitus modernia r&b:tä, poppia ja räppiä. Laulaja tekee aktiivisesti myös videoita TikTokiin, ja hänellä onkin palvelussa tällä hetkellä yli 170 000 seuraajaa.

Nuppu kertoo juuri julkaistun kappaleensa olevan tärkeän sanoman, jonka hän toivoo välittävänsä kuuntelijoille kepeän soundin siivittämänä.

– Biisi on syntynyt niistä fiiliksistä, kun vaikeuksien hetkellä päättää nähdä tulevassa toiveikkuutta, tekee itsensä kanssa ikään kuin sopimuksen siitä, että ihan sama mitä tapahtuu, niin mä en kaadu. Kappale on kepeä, mutta siinä on syvällinen sanoma, ja toivoisin, että se välittyisi kuuntelijoille. Tämä on myös merkityksellinen kappale itselle, koska se kiteyttää hyvin sen, miten menneisyyden kivut kulkevat aina matkassa mukana ja rakentavat jokaiselle sen omanlaisen polun mitä kuljemme, Nuppu kertoo.

Omaperäisen heleän äänen omaava artisti on noussut urallaan nopeaa tahtia, ja hänet tullaan näkemään tällä viikolla myös Blockfesteillä osana Fresh ’22 -keikkaa.

– Oon tosi fiiliksis jo siitä et pääsen esiintyy livenä, Blockfest on ollu itelle iso unelma jo pitkään! Oon tosi kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja ootan viikonloppua ihan hulluna, hän toteaa iloisesti.

Artistia ollaan voitu aiemmin kuulla muun muassa Uniikin sekä s:su:n kappaleilla. Tämän lisäksi nuori artistilupaus oli mukana viime vuoden syksynä Monspin ja HMC:n järjestämällä Studio Bootcampilla, jossa olivat samaisena vuonna esimerkiksi SAFIRA ja Sara Bee.

Kuuntele hiphop-vaikutteinen ja positiivista energiaa huokuva kappale alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.