Victor Nordis tekee uuden aluevaltauksen laulajana isoveljensä levyllä

Musiikkitaiteilijan isoveli julkaisee alkuvuodesta debyyttialbuminsa.  

Sexmanen tuottajana tunnettu Victor Nordis toimii veljensä Teo Vincentin uudessa kappaleessa tuottajan roolin lisäksi laulajana.

– Tän biisin teko lähti vaa sillee et broidi tuli tänne porukoille Siuntioo. Oltiin vaa päätetty, et nyt otetaan tää viikko vapaaks kaikesta ja tehään musaa. Mä olin tehny meille biitin valmiiks jonka olin nimenny muistaakseni unelmaks. Sit jotenki se koko äänimaailma inspiroi meitä, pohtii Victor.

Yllättävänä elementtinä kappaleessa toimii Victorin normaalista poikkeava rooli myös laulajana.

– Mul on täst jotenki tosi itsevarma fiilis!  Oon laulanu ennenki mut jotenki koen, että mul on niin mones muus asias kans annettavaa ja oon sit päätyny keskittyy niihin, hän naurahtaa.

Vanhemman veljen Teon ajatukset tulevasta albumistaan sekä uudesta singlestä ovat innostuneet ja positiiviset.

– Lähestyttiin tän biisin aihetta unelmista fiilistellessä mun ja broidin yhteistä matkaa musiikin parissa. Meillä on ollu aina vahva perhesuhde ja kemiat kohdillaan kun tehään yhdessä. Kappale synty jotenkin tosi helposti ja on upeeta saada Victorin ääni kans esiin kertsissä. Koen kans, et tää biisi kertoo mun matkasta kohti unelmia ja tää enteilee hyvin tulevan albumin soundia ja sillä käsiteltäviä aihepiirejä.

Teo Vincentin tammikuussa ilmestyvä debyyttialbumi on kokonaan hänen veljensä Victorin tuottama. Albumi kulkee nimellä Tunteiden Aalloilla.

– Tunne ja fiilis, jotka haluun välittää kuuntelijoille tällä kappaleella sekä koko albumilla, on et omaan tekemiseen pitää uskoo ja itselleen tärkeistä asioista kannattaa oikeesti pitää kiinni. Koko albumilla tullaan käsittelemään elämän eri haasteita, tunnetiloja ja yleisesti tunteiden vuoristoratoja. Mukana tietty myös sellasta herkkyyttä pilke silmäkulmassa, sanoo Teo hymyillen.

Lisätietoja albumiin liittyen on luvassa kuun lopussa. Alta voit kuunnella tulevan albumin viimeisen singlen, jossa myös Victor pääsee ääneen.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.