Artistilupaus Sonia laulaa leijailevasta kesärakkaudesta ja ikävästä uudella singlellään

Max Steffansson

20-vuotias Jyväskylästä ponnistava laulaja julkaisi uuden singlen.

Etenee Recordsin tuore artistikiinnitys Sonia julkaisi kaihoisan Kirjeitäsi-singlen, joka kuljettaa leijailevan kesäromanssin päätepisteeseen. Edellisen kerran tulokasta kuultiin feataamassa PME Recordsille kiinnitetyn Aksimin ja Joosu J:n muodostaman Shakkii-duon EP:llä tammikuussa.

Kappale on artistin ensimmäinen julkaisu Etenee Recordsin kautta. Sonia kertoo kappaleen syntyneen eron aiheuttamasta tunnereaktiosta.

– Olin järjestämässä asuntoani uudestaan eron jälkeen ja siivoamassa elämääni uutta alkua varten. Löysin pinon kirjeitä jotka luettuani purskahdin itkuun. Vahva tunnereaktio synnytti Kirjeitäsi-kappaleen ensimmäisen version yhdeltä istumalta.

Singlellä käydään läpi muun muassa parisuhteen vaikeuksia ja pettymyksiä.

– Biisi kertoo leijailevasta kesärakkaudesta, jossa kaksi rakastunutta käy dialogia kaukana toisistaan. Käsittelen biisillä myös turhautumisen tunteita suhteen vaikeudesta ja pettymystä siitä, että toinen ei ole enää vierellä, Sonia kertoo.

Monilahjakas muusikko myös säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse. Sonian alternatiivisen popin maastossa liikkuvissa kappaleissa voi kuulla vaikutteita niin 070 Shakesta kuin Jordan Rakeista.

Vahvan musiikkitaustan omaavalla artistilla on takanaan lukuisia keikkoja rumpalina, mutta sooloartistina ensimmäisiä kappaleita julkaistaan vuoden 2022 aikana Etenee Recordsin kautta.

Alta voit kuunnella Kirjeitäsi-sinkun, jota on ollut tuottamassa Alex Leone ja Samuli Sulku.