Tässäkö Suomen DJ Khaled? – Venetia julkaisi singlen kolmen räppärin kokoonpanolla

Vasemmalta oikealle: JACQUES, WavyDave ja FETTI.

Single on toinen kappale artistin toukokuussa ilmestyvältä levyltä.

Seitsemän artistia, kahdeksan tuottajaa ja muutama visuaalinen artisti. Venetia, joka on etenkin Suomen musiikkikentällä täysin uusi kasvo, kokosi yhteen ammattitaitoisia osaajia toukokuussa ilmestyvälle levylle, josta juuri julkaistu Paikallaan-single on etukäteen annettu lohkaisu.

Venetia itse toimii projektilla vastaavan tuottajan roolissa sekä osallistuu kirjoittamiseen.

– Projektilla mun rooli on tosiaan executive producer, itse en siis biittejä ole tähän tuottanut tai esiintynyt mutta toin nää taitavat ihmiset yhteen viime vuoden lopusta. Ollaan siitä asti tehty duunia tän projektin parissa.

Perjantaina ilmestynyt single syntyi viikonlopun kestävän studiosession aikana. Biisillä esiintyy FETTI, JACQUES sekä WavyDave. Tuottajana toimi Andrea, jonka kädenjälkeä on voitu kuulla esimerkiksi pehmoainon ja Nelma U:n uusilla kappaleilla.

– Tehtiin noin kymmenen demoa. Yksi niistä oli Paikallaan-sinkku ja erottui selkeästi koukuttavuudellaan. Andrea onnistui saamaan pääosin träppiä tekevät artistit kokeilemaan poppibiisin tekoa, Venetia kertoo.

Tuleva albumi julkaistaan 13. toukokuuta. Ensimmäinen live-esitys on myös jo sovittuna ja ottaa paikkansa 19. toukokuuta Helsingin Siltasessa järjestettävässä RARE-klubikonseptissa.

– Esitetään silloin koko albumi livenä. Promoina albumille käytämme TikTokkia ja ollaan laitettu singleä varten pitkin viikkoa promokuvia ja -videota.

Kuuntele artistin biisi alta: