Loasteezen tuoreella remixillä mukana hollantilainen hiphop-ryhmä Dope D.O.D.

Loasteeze

Alankomaasta kotoisin oleva kokoonpano saapuu myös loppuvuodesta Suomeen.

Helsinkiläinen tuottaja-DJ Loasteeze on julkaissut tammikuussa ilmestyneestä Game Over -kappaleestaan remixin. Tuoreella uudelleenversioinnilla on alkuperäisellä raidalla fiitanneen yhdysvaltalaisen rap-ryhmä Onyxin lisäksi äänessä hollantilainen hiphop-kollektiivi Dope D.O.D.

Inspiraationa remixille toimi osittain Onyxin ja Dope D.O.D:in aiempi yhteistyö, koska heiltä löytyy jo aiemmin luotuna kokonainen levy yhdessä.

– Haettiin hiukan samanhenkistä meininkiä kuin mitä kuultiin aikoinaan Onyxin ja hardcore-yhtye Biohazardin yhteisessä kappaleessa, Loasteeze kertoo.

Taiteilijan luomassa remixissä kuullaan myös liverummut, joista vastaa Niko Mäki-Saari, eli Mäkiviiva. Rumpali on tullut osalle tutuksi yhteistyöstään DJ Mista S:n kanssa sekä soittamalla räppiä ja hardcorea yhdistelevässä Sudet-yhtyeessä.

Dope D.O.D.:tä on Onyxin tapaan mahdollista kuulla tänä vuonna Suomessa myös livenä

Kansainvälistä suosiota saavuttanut ryhmä nähdään Helsingin ydinkeskustan On the Rocksissa perjantaina 16. joulukuuta.

Dope D.O.D -yhtyeen muodostavat MC:t Skits Vicious ja Jay Reaper sekä DJ Chubeats. Kokoonpanon tuotannon tavaramerkkeihin kuuluvat vahvat vokaalit aggressiivisilla ja raskailla biiteillä, joissa kuullaan vaikutteita niin dupstepistä, trapista kuin drillistäkin.

Dope D.O.D. on aikaisemmin keikkaillut Suomessa kahdesti. Ensimmäisen klubikeikkansa duo heitti huhtikuussa 2018 Nosturissa ja seuraavana vuonna heidät nähtiin Hämeenlinnan Mellakka Festivaleilla.

Kolmikon tulevan klubikeikan lämppäriksi on kiinnitetty Sairas T, joka julkaisi äskettäin uutta materiaalia hiljattain perustetun VITUN ISO ROTSI -duon toisena osapuolena. Illan muusta musiikista huolehtii DJ Loasteeze.