Mouhous julkaisi kultaa rikkoneen Masennust & massii -albuminsa deluxe-version

Versiolla on mukana herkkä akustinen kappale sekä albumin nimikkobiisi.

Suomen virallisen albumilistan toiseksi noussut Mouhous julkaisi viime perjantaina lokakuussa julkaistusta, juuri kultarajan rikkoneesta albumistaan deluxe-version. Masennust & massii -nimellä kulkevan kokonaisuuden deluxe-versio sisältää kaksi uutta biisiä: nimikkobiisin Masennust & massii sekä spesiaalin akustisen version Karma-hitistä.

Yhtye juhlisti albumin menestystä viime viikolla levynjulkaisukeikalla Helsingin jäähallin Black Boxissa Vielki Hengis -tapahtumassa, jossa nähtiin myös levyllä vierailevat artistit TIPPA, costee ja Heviteemu.

Albumin vastaanottoa kokoonpano kuvailee upeana.

– On ollu siistiä miten paljon ollaan saatu viestejä uuden levyn tiimoilta, miten tekstit on koskettanu tai menevämmät biisit auttanu taas jaksamaan yli jostain huonommista hetkistä elämässä. Mentii tässä levyssä paljon syvemmälle mitä ehkä aikasemmassa tuotannossa, mikä on henkilökohtasesti ainaki itelle ollu opettavainen, terapeuttinen ja herättävä kokemus, Monako kertoo.

Myös Van Hegen kuvailee albumia tyytyväisesti.

– Oli kiva tehä kokonaisuus jossa on niin paljon eri genrei, tunnetiloi ja tarinoita. Noi uudet biisit tuo vielä pari kirsikkaa kermavaahdon päälle ja täydentää ton meidän vision loppuun.

Artistien henkilökohtainen albumi on ollut tunnetasolla heille itselleen myös vapauttavalta tuntuva kokemus.

–  Välillä se on super pelottavaa antaa tommonen pala itestään kaikille kuunneltavaks ja tutkittavaks, mut myös todella vapauttavaa, etenkin tämmöisen vastaanoton jälkeen. Jotenkin sitä luuli että olis taas tyhjä olo kun parin vuoden projektin saa puskettua pihalle mut päinvastoin! Sitä on ihan älyttömän motivoitunu ja täynnä inspiraatioo taas ja isoin kiitos siitä kuuluu kaikille faneille jotka mahdollistaa tän kaiken, Valentin summaa.

Kuuntele albumin deluxe-versio alta.