Kiki julkaisi uuden singlen Kuka itkee nyt – kappale vaikeasta parisuhteesta ja siitä irtautumisesta

Vilma Töyräs / Kintsugi Agency

Uusi single on viimeinen maistiainen artistin tulevalta debyyttialbumilta.

Suuren yleisön tietoisuuteen tuplaplatinaa striimanneen 666-singlensä myötä, nousevan pop-tähden Kikin odotettu kappale Kuka itkee nyt julkaistiin perjantaina 29. syyskuuta, ja se tarjoaa kuuntelijoille vangitsevan tarinan toksisesta suhteesta ja voimaantumisesta. Bängäävä uusi erokappale on viides singlelohkaisu ennen artistin debyyttialbumin julkaisua myöhemmin syksyllä.

Kohtalokkaan kuuloisessa erokappaleessa Kiki pohtii niitä hetkiä, mitä hän on hyväksynyt ja sietänyt suhteessaan ilmaisten samalla voimaantumisen tunnetta ja kysyen retorisesti kuka nyt itkee.

– Kuka itkee nyt kertoo toksisen suhteen ja eron jälkeisestä voimaantumisesta pieni pilke silmäkulmassa. Siitä, kun tajuaa ja oppii sen, mitä oikeasti ansaitsee. Kun kelailee elämää taaksepäin, tulee niitä hetkiä, kun miettii, mitä kaikkea sitä onkaan hyväksynyt ja sietänyt. Niissä hetkissä on kiva vähän ajatella et ”kuka itkee nyt” tai laulaa se täysiä, kertoo Kiki

Artisti kirjoitti singlen yhdessä Jaakko Kiurun ja tuottaja Leo Jupiterin kanssa, ja se on voimakas osoitus siitä, että musiikki voi olla terapeuttinen väline vaikeiden aikojen läpikäymiseen.

Kiki on jo saavuttanut suurta suosiota urallaan, ja hänen debyyttialbuminsa julkaisua syksyllä odotetaan innolla. Uusin kappale tarjoaa kuuntelijoille pienen maistiaisen siitä, millaisia syvällisiä tarinoita ja tunteita he voivat odottaa löytävänsä tulevalta albumilta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.