Herätys oman arvon tunnistamiseen: Senya voimaannuttaa kuulijoita tulevan albuminsa kolmannella singlellä

Senya makaa sinisellä alustalla.
Tulevan albumin teemaa nousukiidossa oleva Senya ei vielä paljasta.
Evin Vurgun

Kotimaisen musiikkikentän koviin tulokkaisiin lukeutuva Senya julkaisi singlen nimeltä Varaa.

Rap & R&B-artisti Senya julkaisi kolmannen biisin tulevalta albumiltaan. Uusin single kulkee nimellä Varaa, joka kertoo tarinaa henkilöstä joka ei saa ansaitsemaansa kohtelua suhteessa.

– Varaa kertoo siitä kun joku tyyppi ei tajuu omaa arvoaan ja on kiinni tilanteessa missä ei saa ansaitsemaansa kohtelua. Vähän sillee pilke silmäkulmassa meiningillä – et mä voin näyttää mitä sä missaat ku oot ton kaa. Tää kappale sai alkunsa tällasest tilanteesta, mut en ikinä sanonu sitä vaa tein tän biisin. Toivottavasti se nyt kuulee tän, hän kuvailee.

Aikaisemmin tulevalta projektilta ollaan julkaistu singlet Säröi sydämeen sekä Huoleton. Tulevaa levyä kuvaillaan pop- ja r&b-soundia sisältäväksi kokonaisuudeksi, jossa kuullaan artistin ominaiset rap-elementit.

– En haluu paljastaa liikaa, mut voin sanoo et tiivistettynä aika sellanen main character energyn omaava. Oon ite tästä niin innoissani koska koen et siin on jokaselle jotakin. Albumilla on tosi selkee teema, mitä en vielä paljasta, hän naurahtaa.

Artisti on ollut musiikin parissa aktiivisesti tekemässä myös muun muassa fiittausten muodossa. Senya on ollut vuoden aikana mukana Evelinan biisillä Ei paineita, juuri debyyttialbuminsa julkaisseen Kikin kappaleella Sokerii sekä Hassan Maikalin Ketä me huijataan singlellä.

– On ollu ihanaa päästä yhdistää ja luomaan erilaisten taitavien tekijöiden kanssa musaa, hän toteaa iloisesti.

Tällä hetkellä artisti esiintyy Evelinan mukana Pehmee-albumin kiertueella lämppääjänä. Varmuutta esiintymiseen on tuonut myös muut omat keikat, joista erityisesti yksi on jäänyt artistin mieleen.

– On ollu siistii myös vetää Even mukana kiertueella, koska keikkailu vaan on nii sellanen intohimon kohde ja elämän suola itelle. Lost In Music -tapahtumassa vedin Gettomasan lämppärinä bändin kanssa ja se oli ihan super siistii. Mulla on livestä tällä hetkellä tosi sellanen määrätietoinen fiilis muutenkin ja tuntuu et tiiän miten haluun sitä toteuttaa. Bändii tullaan näkee mun isommilla keikoilla messissä, hän toteaa iloisesti.

Kuuntele alta voimaannuttava single, jonka tuottajana on ollut usein artistin kanssa työskentelevä Fountain Productions -tuotantotiimiin kuuluva Danitello.