JVG:n julkaisutauko on kohta ohi – uusi albumi tulossa

JVG eli Jare ja VilleGalle istumassa autossa.
JVG:n kuudennen albumin julkaisuajankohta on toistaiseksi hämärän peitossa.
Niko Karlsson

Duon tulevan levyn ensimmäinen single julkaistaan helmikuussa.

Yli vuoden julkaisutauolla olleelta JVG:ltä on tulossa uutta materiaalia. Duo tekee paluun singlellä Ikuinen vappu, joka julkaistaan maanantaina 11. helmikuuta.

Kappale on kaksikon ensimmäinen oma julkaisu joulukuussa 2017 ilmestyneen Popkorni-hitin jälkeen. Se tulee olemaan osa JVG:n kuudetta albumia, jonka julkaisuajankohta on toistaiseksi hämärän peitossa.

– Siistii julkaista taas yli vuoden jälkeen uutta musaa, ku viime vuonna ei julkaistu yhtään omaa biisiä. Viime vuos vietettiin keikkojen ohella studiolla ja työstettiin myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa levyä, JVG kertoo tiedotteessa.

https://www.instagram.com/p/BtAglX_BL8c/?utm_source=ig_embed

Hiljaisesta julkaisuvuodestaan huolimatta kaksikko palkittiin marraskuussa MTV Europe Music Awardsien paikalliskategorian Vuoden paras suomalainen yhtye/artisti -palkinnolla. Palkinto ei ole duolle ensimmäinen laatuaan, sillä JVG voitti samassa kategoriassa jo vuonna 2015.

JVG oli viime vuonna YleX:n soitetun artisti ja Popkorni Radio Suomipopin soitetuin kappale. Samannimiseltä albumilta aikataulusyistä pois jäänyt hitti on ehdolla ensi viikolla järjestettävässä Emma-gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa.

Lisäksi yhtye teki syksyllä historiaa, kun Tarkenee poimittiin ensimmäisenä suomenkielisenä kappaleena EA Sportsin NHL-pelisarjan tuoreimman osan soundtrackille. Jaresta ja VilleGallesta mallinnettiin peliin myös pelattavat hahmot, samoin kuin heidän DJ:stään Niko Karlssonista eli DJ Inkistä.