Rögen tuoreella biisillä vierailee VilleGalle – samalla artisti starttaa uuden mixtape-trilogian

Rögen tuoreella biisillä vierailee VilleGalle.
VilleGalle kiinnitti Rögen levy-yhtiölleen ja nyt kaksikko kuullaan samalla biisillä.

Röge on onnistunut erottumaan edukseen urheiluteemaisella räpillä ja sama teema jatkuu. 

Röge on tänä vuonna todistanut, että musiikkia voi kyllä julkaista enemmän, kuin projektin vuodessa. Artisti kiinnitettiin PME Recordsille vuoden vaihteessa ja sittemmin uutta musiikkia on kuultu kahden EP:n ja kolmen singlen verran. Tällä kertaa luvassa olikin PME:n uuden ja vanhan kaartin välinen kädenpuristus, kun Tim Duncan -nimisellä singlellä vierailee VilleGalle.

Urheiluteemat ovat olleet vahvasti läsnä Rögen aiemmallakin tuotannolla, joten VilleGallen vierailu artistin biisillä olikin vain ajan kysymys. Rögeä tarkemmin seuranneet varmasti muistavat YouTubesta cooper-haasteen, jossa kaksikko sopi huonomman cooperin testin tuloksen juoksevan hyppäävän vierailemaan toisen biisille. Lupaus lunastettiin nyt ja biisi tuntuu kuin hetkeltä, jolloin urheiluräpin kirkkain tähti ojentaa soihdun nuoren polven tekijälle.

Soihduista puheen ollen, Röge julkaisee 17. toukokuuta uuden mixtapen, joka kantaa nimeä München – PME kertoi tiedotteessaan, että projekti on olympialais-trilogian ensimmäinen osa.

Tähän mennessä Röge on onnistunut pitämään urheilusta räppäämisen suhteellisen mielenkiintoisena. Erityisesti artisti on loistanut toinen toistaan hulvattomilla punch lineilla sekä sopivan kevyellä asenteella. Myös kovasta julkaisutahdista täytyy nostaa hattua. Tulevaisuudessa mitattakoon se, kuinka kauan sama temppu pysyy kiinnostavana ja mitä muita ässiä artistilla on hihassaan.

Tänään julkaistulle biisille saatiin myös hupaisan puoleinen musiikkivideo, josta vastaa musiikkivideoiden parissa ansioitunut Pamir Shakir. Videota ja biisiä pääset fiilistelemään alta.