Jambon ja Mikael Gabrielin uusi lämmin sinkku ”Love” merkkaa kesän alun

Kuvassa Mikael Gabriel vasemmalla ja Jambo oikealla seisovat punaisen sävyisen valaistuksen alla. Mikael pukeutunut vihreään villaliiviin ja tartan-kuviollisiin housuihin, Jambo pukeutunut ruutupaitaan ja lippalakkiin.
Kappaleen vaikuttavalla musiikkivideolla Jambo ja Mikael etsivät reseptiä rakkaudelle.
Veeti Ossi

Love-niminen kappale on Jambon ja Mikael Gabrielin toinen yhteistyökappale.

Kesä on tulossa Suomeen ja Jambon sekä Mikael Gabrielin uusin julkaisu on tunnistus siitä. Uusi single, Love, on rennon tunnelmallinen kappale, joka johdattaa kuulijat juuri kohti kesää ja aurinkoa. Kappale julkaistiin musiikkivideon kera, jossa etsitään oikeaa reseptiä rakkaudelle ja se on kerännyt viikonlopun aikana hieman yli 20 tuhatta näyttökertaa.

– Olin aiemmin vierailevana artistina Miklun albumilla ja siitä lähtien ollaan tehty yhdessä musiikkia. Nyt päästiin tekemään myös musiikkivideo yhdessä. Ensimmäinen muistoni Miklusta on, kun olin nuorempana laittanut hänelle random-snäppejä ja hän vastaili niihin. Se sai minut itsekin olemaan aktiivinen somessa ja tykkään jutella faneille.

Tämä ei tosiaan ollut ensimmäinen kerta, kun Jambo ja Mikael tekevät yhteistyötä, sillä vuonna 2022 nuori räppäri vieraili Mikaelin Big Steppa -albumilla. Mikael Gabriel on uransa aikana noussut yhdeksi Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmaksi artistiksi. Jambo, joka on yksi Suomen nopeimmin kasvavista artisteista, aloitti vuotensa menestyksekkäästi Eläintarha-albumin julkaisulla, joka on kerännyt kultaa striimauksissa.

Ennen sitä, Kaarinasta Helsinkiin muuttanut Jambo voitti YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen ja on viime vuosien aikana kerännyt laajan fanikunnan uniikilla musiikillaan. Hänen debyyttialbuminsa, Vapaa, striimasi kultaa, ja albumin single, Ei nabbaa, jossa vierailee VilleGalle, toi hänelle ensimmäisen Spotify ykkössijoituksensa.

Räppäri ja esiintyjä kiertää parhaillaan tiiviisti keikoilla ympäri Suomea bändinsä kanssa. Viime vuonna hän teki sata keikkaa, ja tulevana kesänä hänet nähdään Suomen suosituimmilla festivaaleilla, kuten Ruisrockissa, Blockfesteillä ja Flow’ssa. Veeti Ossin tekemä musiikkivideo on linkitetty alle katsottavaksi.