Joku Roti Mafian uusi single antaa maistiaisia syksyllä ilmestyvästä albumista

Biisin taustoista vastaa espoolaisen g-funkin maestro Phunky Mr. Olavi.

Suomalainen hip hop -kollektiivi Joku Roti Mafia on jälleen valmis valloittamaan musiikkimaailman uudella sinkullaan, joka antaa maistiaisia heidän odotetulta albumiltaan Swängin’ kakskytä. Ryhmä on aiemmin tehnyt tunnetuksi itseään kahdella levyllä, Joku Roti Mafia (2017) ja Pääpirut (2020), ja nyt he palaavat musiikkikentälle voimalla.

Uusi single, nimeltään Pistä pari Lisää, heijastaa Joku Roti Mafian tunnistettavaa tyyliä ja energiaa. Biisin taustalla vaikuttavat Phunky Mr. Olavin laboratorion tarkasti harkitut kemikaalisuhteet, jotka luovat rikkaan ja koukuttavan äänimaiseman. Rytmi tempaa kuulijan mukaansa heti ensitahdeista alkaen, ja ryhmän jäsenten sanaillessa vuorollaan tarinoitaan biisi saa kuuntelijan jalan taputtamaan tahdissa.

Tuore kappale ei ainoastaan tarjoa tarttuvaa musiikkia, vaan se myös heittää vanhan kansanviisauden uuteen valoon – ”ennemmin yksi liikaa kuin yksi liian vähän”. Tämä lausahdus tuntuu kutsuvan kuulijan osallistumaan biisin tunnelmaan ja hokemaan mukana: ”Pistä pari lisää!”.

Uusi single on esimakua Joku Roti Mafian tulevasta albumista Swängin’ kakskytä. Albumi, jonka julkaisee Jahti Records, on suunniteltu saapuvaksi kuulijoiden iloksi syksyllä 2023. Kollektiivin kolmas levy käsittelee tämän vuosikymmenen tunnelmia monipuolisesti niin positiivisista kuin haastavistakin näkökulmista. G-funkin rytmien soidessa albumi tarjoaa kuulijoilleen musiikillisen matkan auringonnoususta sen laskuun.

Joku Roti Mafia kollektiivina on jo osoittanut taitonsa aiempien levyjensä kautta, ja odotukset ovat korkealla heidän uuden albuminsa suhteen. Heidän kykynsä yhdistää perinteistä hip hopia moderniin soundiin ja tarjota kuulijoilleen sekä viihdyttävää että ajatuksia herättävää musiikkia tekee heistä merkittävän tekijän Suomen musiikkikentällä.

Kuulijat voivat odottaa innolla uuden albumin julkaisua syksyllä ja toistaiseksi voivat nauttia levyn toisesta singlestä, jonka voit kuunnella alta. Ensimmäinen maistiainen Cali Dreamin’ julkaistiin pari kuukautta sitten, kesäkuun alussa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.