Jaakko Kullan hittisinglellä vieraillut Ellis solmi sopimuksen Monopoli Musicin kanssa julkaisten samalla uuden singlen

Ellis katsoo kameraa kohti kukkien keskellä.
Huhtikuu yhdistää Elliksen ainutlaatuisen herkän ja ilmaisuvoimaisen lauluäänen elokuvallisen massiiviseen tuotantoon.
Eero Oikarinen

Kirkkaalla äänellä varustettu tulokasartisti Ellis muistetaan etenkin viime vuonna ilmestyneestä Jaakko Kullan Huone-hittikappaleesta.

Viime perjantaina, 5. huhtikuuta, herkkä ja vahvoja tunteita välittävä Ellis julkaisi uusimman singlensä nimeltä Huhtikuu. Tuore sinkku ei ainoastaan avaa uutta lukua artistin uralla, vaan merkitsee myös hänen ensimmäistä julkaisuaan yhteistyössä Monopoli Music -levy-yhtiön kanssa.

Vuonna 2020 soolouransa aloittaneen Elliksen biisi on saanut inspiraationsa kevään ensimmäisistä päivistä ja niiden tuomasta uuden alun tunteesta. Sinkun lyriikat puhuttelevat syvästi, käsitellen aikaa, muutosta ja uudistumisen kauneutta – teemoja, jotka resonoi kuulijoiden sydämissä erityisesti näin keväällä.

Uusi kappale on Elliksen henkilökohtaisen kasvun ja ammatillisen kehityksen symboli.

– Huhtikuu-biisin isona muusana toimi melkein tasan vuosi sitten päättynyt ’situationship’. Oli kevät, aurinko paistoi, nurmi alkoi vihertää ja kaikki oli niin hyvällä tuulella. Mutta sitten ite oli ihan heartbroken. Vuodenaika jäi niin vahvasti siitä mieleen, että oli aika luontevaa referoida sitä biisissä, Ellis avaa kappaletta.

– Huhtikuu on mulle merkittävä laulu, joka aloittaa mun uralla uuden aikakauden. Tulevissa biiseissä tullaan kuulemaan tuttuun tapaan herkkää ’Surku-Liisa’-tulkintaa, mutta myös menevämpää tuotantoa, Ellis jatkaa.

Ellis tunnetaan laulajana ja laulunkirjoittajana, jolta on aikaisemmin kuultu soolosinglet Vielä rauhotunPerhosii ja Älä peitä mun aurinkoo sekä yhteiskappaleet Jaakko KullanVille Veikan ja Lilbron kanssa. Vuonna 2021 hänet valittiin myös YleX Läpimurto -listalle. Lupaavalta tulokasartistilta voi odottaa lähiaikoina lisää uutta musiikkia sekä keikkailua.