Etta jatkaa poikkeuksellista vuottaan – odotettu yhteistyö Blacflacon kanssa

Tuore julkaisu tuo mielenkiintoisen kaksikon ensimmäistä kertaa samalle biisille.

Omaperäisestä soundistaan tunnettu Blacflaco kuullaan uudella kappaleella yhdessä Ettan kanssa. Maaliskuussa debyyttialbuminsa julkaissut artisti tuntuu jo nyt herättäneen laajaa arvostusta nuoresta iästään huolimatta.

Uutta julkaisua onkin osattu odottaa jo hetken aikaa artistien väläytellessä sitä Tik Tokissa. Kappaleella käsitellään rakkautta tarttuvan kertosäkeen saattelemana. My love & homie -nimeä kantava kappale tuntuu suorastaan rakkaudenosoitukselta jollekin erityisen tärkeälle henkilölle ja artistit tuovat kaksi erilaista näkökulmaa teemaan.

Blacflacon mystisyys ja melodisuus ilmentää uudenlaista ja rajoja rikkovaa tyyliä; omien sanojensa mukaan hän ei olekaan räppäri, vaan laulaja. Artisti ponnisti alun perin Soundcloudista, kun biisit, kuten MuistanViel ja Sikki Sikki keräsivät laajempaa suosiota. Sittemmin Blacflacoa on kuultu useasti yhdessä SHRTY:n kanssa ja suureksi hitiksi nousseella kappaleella WEST SIDE BABY, jolla esiintyy myös Elastinen ja ibe.

Etta puolestaan kuuluu kiistämättä kotimaan suurimpiin rap-artisteihin, joten yhteistyö kaksikon välillä on mielenkiintoinen, mutta toimiva. Artistia on kuultu kuluneen vuoden aikana jo lukuisilla yhteisbiiseillä muun muassa GettomasanEl Migun ja DAVI:n kanssa. Katalogiin mahtuu myös oma albumi Tykkäät kummiski ja yhteis-EP Pihlajan kanssa. Artistia kuultiin myös YleX:n virallisella kesäkumibiisillä yhdessä Isaac Senen kanssa. Vuosi tuntuukin poikkeukselliselta kovan julkaisutahdin ja runsaiden kuuntelijalukujen puolesta.

Alla olevasta linkistä pääset käsiksi tuoreeseen biisiin.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.