Jenni Vartiainen julkaisi ensimmäistä kertaa singlen, jossa mukana vieraileva artisti

Jenni Vartiainen ja Etta poseeraavat sinivalkoista taustaa vasten.
Uuden kappaleen tuotannosta vastaa tuottajaduo Los Rollos, joka on tehnyt hittejä muun muassa Abreulle.
Julius Konttinen

Jenni Vartiainen teki viikonloppuna odotetun paluun keikkalavoille kuuden vuoden tauon jälkeen ja ilahdutti fanejaan Provinssissa ja Iskelmä Festivaalilla. Tänään supertähti julkaisi uuden singlensä Viimeinen pisara, jossa kuullaan ensimmäistä kertaa vierailevana artistina Etta.

Suomen popmusiikin supertähti Jenni Vartiainen teki viikonloppuna odotetun paluun keikkalavoille kuuden vuoden tauon jälkeen esiintyen Provinssissa ja Iskelmä Festivaalilla. Innokkaat fanit saivat nauttia ikonisista hiteistä ja maistiaisia tulevasta tuotannosta. Jenni Vartiaisen paluu lavalle ei kuitenkaan ollut viikonlopun ainoa suuri uutinen.

Tänä perjantaina Jenni Vartiainen julkaisi uuden singlen, Viimeinen pisara, joka tuo hänen uraansa uuden käänteen. Ensimmäistä kertaa hänen urallaan kappaleessa kuullaan vieraileva artisti, kun mukana on kotimaisen rapkentän suurimpiin menestyjiin kuuluva Etta. Etta on viimeisen puolen vuoden aikana noussut Spotifyn kuunnelluimpien listalle kappaleillaan Demoneista ystävii ja Viikonloppufaijoi.

Jenni Vartiainen on kirjoittanut Viimeinen pisara -kappaleen yhdessä Tiina Vainikaisen kanssa, ja sen tuotannosta vastaa Emma Gaalassa Vuoden tuottaja -palkinnon voittanut Los Rollos. Jenni kertoo kappaleen synnystä ja yhteistyöstä Etan kanssa:

– Olen ihaillut Ettaa jo vuosia ja seurannut hänen uraansa alusta asti. Etta on puhunut kappaleissaan tosi rohkeasti ja avoimesti vaikeistakin asioista ja tuli vahva fiilis, että hänellä voisi olla sanottavaa juuri tähän aiheeseen. Sitä huomaa addiktoituneensa asioihin, jotka eivät ole itselle hyväksi. Tämä kappale kertoo siitä, kun asioille haluaa laittaa stopin, Jenni Vartiainen kuvailee.

Jenni Vartiaisen aiempi single Lanka kasvoi kevään isoimmaksi radiokappaleeksi ja pysyi neljä viikkoa radioiden soitetuimpana, ansaiten maaliskuussa kuukauden radiobiisi -palkinnon. Myös viimeisin single Villit vedet on menestynyt hyvin ja nousi kesän alussa radiolistan sijalle 9.

Jenni Vartiainen on tunnettu lukuisista jättihiteistään ja rakastetuista kappaleistaan, ja tänä kesänä hän nousee jälleen Suomen suurimmille festivaalilavoille. Syksyllä hän lähtee odotetulle konserttisalikiertueelle, joka kattaa 12 paikkakuntaa. Kiertue alkaa marraskuussa Hyvinkäältä ja päättyy joulukuussa Espooseen. Konserteissa kuullaan tuttujen hittien lisäksi myös uusia, vielä julkaisemattomia kappaleita tulevalta albumilta.

Alta voit kuunnella uusimman kappaleen, jossa vierailee Etta.