Leikkisää pop-musiikkia ja syviä tunteita – Emma julkaisi toisen singlensä

Emma poseeraa keltaisessa valossa istuen lattialla.
Emman ensimmäinen single "Hupsista" keräsi valtavaa suosiota TikTokissa ja päätyi myös Spotifyn Top 50 -listalle.

Pop-lupaus Emma, joka nousi nopeasti julkisuuteen debyyttisinglellään ”Hupsista”, julkaisi perjantaina toisen singlensä ”Pelaa sua”. Warner Musicin tuore sainaus yhdistää leikittelevän pop-musiikin ja syvälliset teemat, tarjoten kuulijoilleen tarttuvia melodioita ja tunteiden peilauspintaa.

Vastikään debytoinut pop-artisti Emma, jonka ensimmäinen single Hupsista keräsi laajaa suosiota TikTokissa ja nousi Spotifyn viralliselle Top 50 -listalle, on jälleen ajankohtainen uuden julkaisunsa myötä. Viime perjantaina Emma julkaisi toisen singlensä Pelaa sua, jonka myötä artisti jatkaa nousujohteista uraansa Warner Musicin siipien alla.

Emma, jonka debyytistä Klangi kirjoitti aikaisemmin artikkelissaan, on innoissaan uudesta musiikistaan ja sainauksestaan:

– Oon todella innoissani sainauksesta ja on todella mieletön fiilis, että lapsuudenhaave käy toteen. Mulla on upee tiimi, joiden kanssa pystyn toteuttamaan siistejä juttuja, Emma kertoo iloisena.

Pelaa sua -singlessä Emma yhdistää pilke silmäkulmassa tehdyt lyriikat ja tarttuvan melodian syvempiin teemoihin, jotka käsittelevät kiperiä aiheita. Emma toivoo, että kuulijat pystyvät peilaamaan omia tunteitaan ja ajatuksiaan biisin kautta. Hänen kappaleensa saavat inspiraationsa sekä omista että läheisten kokemuksista, tarjoten näin kuulijoille samaistumispintaa ja mahdollisuuden tarkastella omia tunteitaan musiikin avulla.

Emma on nopeasti nousemassa merkittäväksi nimeksi suomalaisessa pop-musiikissa, ja hänen uusi singlensä Pelaa sua on odotettu jatko artistin lupaavalle uralle. Voit lukea lisää Emman debyytistä ja hänen uransa alkutaipaleesta Klangin aikaisemmasta artikkelista täällä.

Alta voit katsoa sinkun virallisen lyriikkavideon.