Eminemin uuden albumin biisilista vuoti nettiin – tuleva julkaisu on vuoden odotetuimpia

Eminem mustavalkoisessa kuvassa
Eminemin uusi albumi The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce) julkaistaan tänä perjantaina, 12. heinäkuuta.
Universal Music

Rap-maailman legenda Eminemin tulevan albumin, The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce), biisilista vuoti ennenaikaisesti nettiin. Albumin virallinen julkaisu tapahtuu perjantaina 12. heinäkuuta, mutta odotukset ovat nousseet kahden singlen ja vuotaneen biisilistan myötä.

Rap-ikoni Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers III, tekee paluun uudella albumillaan The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce), joka julkaistaan tänä perjantaina, 12. heinäkuuta. Odotettu albumi on artistin 12. studioalbumi.

Eminemin hittisingle Houdini on saavuttanut Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan Top 10:een. Toukokuussa julkaistu kappale on pysytellyt Suomen Spotify-listan Top 20:ssä julkaisustaan asti ja ollut maailman toiseksi kuunnelluin kappale Spotifyssa, saavuttaen suurta suosiota niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Houdini on artistin uran kolmanneksi korkein radiosijoitus Suomessa.

Nyt albumilta on julkaistu toinen single Tobey, jolla vierailevat Eminemin kotikaupungista Detroitista ponnistavat artistit Big Sean ja BabyTron. Kappaleelle julkaistiin musiikkivideo 5. heinäkuuta, ja sen on ohjannut Lyrical Lemonade -monimedian perustaja Cole Bennett.

Vuotanut biisilista

Eminemin uuden The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce) -albumin biisilista on vuotanut ennen virallista julkaisua. X:ssä (entisessä Twitterissä) SyrianAlmond-nimimerkkiä kantava henkilö ehti tästä kuvakaappauksen ottaa . Apple Musicin tekemä virhe paljasti listan, joka sisältää 19 kappaletta ja useita merkittäviä vierailijoita. Vaikka lista on sittemmin poistettu, uskollisimmat fanit ehtivät huomata seuraavat kappaleet:

1. Public Service Announcement 2024
2. Reawakening
3. Scream
4. Trespass (feat. Billie Eilish)
5. High Pressure
6. Ambitious (feat. JID & Skylar Grey)
7. Hotheaded
8. Steve Berman (Skit)
9. Land Of The Free
10. Cypher Intermission (feat. Tech N9ne, J. Cole, Black Thought, Ez Mil & Royce da 5’9”)
11. Houdini
12. Millionaire
13. Forever and a Day
14. Onslaught (feat. Dr. Dre & 50 Cent)
15. Track 15
16. Darkside
17. Tobey (feat. Big Sean & Babytron)
18. Threequel (feat. Royce da 5’9”)
19. Bye, My Name Was

Eminemin odotettu albumi The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce) on yksi tämän vuoden puhutuimmista julkaisuista. Alta voit katsoa uusimman singlen musiikkivideon.