Joalin julkaisi uuden singlensä – musiikkivideolla artisti nähdään muun muassa arcade-pelihahmona

Joalin pitää kiinni hiuksista katsoen sivusuuntaan
Joalin nähtiin huhtikuussa esiintymässä Coachella-festivaalissa.
Tuomas Vihavainen

Kansainvälisesti tunnettu artisti Joalin julkaisi uuden Without You -singlensä, jonka yhteydessä julkaistiin myös musiikkivideo.

22-vuotias suomalaisartisti Joalin on jälleen parrasvaloissa uuden singlensä Without You julkaisun myötä. Kappale, joka yhdistelee pehmeitä pop-melodioita ja huumaavaa reggaeton-rytmiä, on rakkauslaulu, jossa käsitellään haikeuden tunnetta. Singlen yhteydessä julkaistiin myös musiikkivideo, jossa Joalin nähdään muun muassa arcade-pelihahmona.

Joalin on saavuttanut huomattavaa menestystä nuoresta iästään huolimatta. Hänellä on 3,1 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja 3,2 miljoonaa TikTokissa. Lisäksi hän on esiintynyt Times Squaren Spotify Equal -mainostaululla ja ollut esillä Scandinavian Voguessa. Joalin on myös valittu Impala Musicin Artist to Watch 2024 -listalle.

Huhtikuussa Joalin teki historiaa esiintymällä yhdysvaltalaisella Coachella-festivaalilla. Coachella, jota pidetään yhtenä maailman hienoimmista festivaaleista, houkuttelee satojatuhansia ihmisiä joka vuosi. Joalin esiintyi festivaalin lavalla DJ Tiffany Tysonin setin yhteydessä, jossa hän esitti uunituoreen kappaleensa Bikini. ”Esiintyminen Kalifornian kuumuudessa oli urani tähtihetkiä”, Joalin kertoi Helsingin Sanomille.

Laulajana, tanssijana, mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu Joalin on nähty esiintymässä myös kotimaisilla festivaaleilla, kuten Sidewaysissa ja Kesärauhassa, ja hän esiintyy Flow Festivalin Black Tentissä lauantaina 12. elokuuta. Klangi haastatteli Joalinia tämän vuoden Kesärauhan yhteydessä.