Ege Zulu julkaisi uuden kappaleen – 100 kg kukkia antaa esimakua tulevalta Mammanpoika-albumilta

Ege Zulu ovisilmästä kuvattuna, pitäen kädessään ruusukimppuja.

Tulevassa itsenäisyyspäivän vastaanottotapahtumassa on mahdollisuus nauttia artistin tuoreesta musiikista live-esityksissä.

Helsinkiläinen artisti Ege Zulu, vuoden 2022 YleX Läpimurto -voittaja ja Emma-ehdokas, julkaisi perjantaina 24. marraskuuta toisen singlen tulevalta Mammanpoika-albumiltaan. Nimeltään 100 kg kukkia -kappale on itsetutkiskeleva nuoruudenkaipuuta heijasteleva teos, joka kantaa mukanaan rentoutta ja positiivista asennetta. Zulun musiikillinen luovuus yhdistyy luottotuottaja Salahpolon taituruuteen, luoden ainutlaatuisen ja svengaavan soundin.

Zulun aikaisempi single Oikee mies yhdessä Joe L:n kanssa ei ole myöskään jäänyt huomiotta, saavuttaen Spotifyn Top 50 -listalla upean 5. sijan ja keräten kultalevyn statuksen. Single esiteltiin ensimmäisen kerran YleX Otto -sarjassa eksklusiivisena live-esityksenä, mikä toi sille lisäarvoa.

Kesän aikana Ege Zulu esiintyi lukuisilla festivaaleilla, kuten YleXPop, Sideways, RMJ, Ruisrock, Flow Festival, Blockfest ja Pori Jazz. Artisti lämmitteli myös yleisöä JVG:n stadionkeikalla Helsingin Olympiastadionilla viime elokuussa.

Seuraava suuri tapahtuma Zulun kalenterissa on itsenäisyyspäivän vastaanotto Helsingin Ääniwallissa tiistaina 5. joulukuuta. Tapahtumassa Zulu esittää tuoretta musiikkiaan ja luvassa on myös energinen liveshow. Illan ohjelmaan kuuluu myös Suomen suosituimman urheiluseuran Gilla FC:n vaikutusta, ja illan aloittaa räpin suomenmestari 2019, Jokrates.

Ege Zulun seuraava pitkäsoitto, Mammanpoika, on odotettavissa ensi vuoden puolella. Sitä odotellessa kannattaa ottaa levyn toinen maistiainen haltuun.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.