Shrty palasi levy-yhtiölle ja julkaisi uuden singlen – Sirkus avaa entistä popimman sivun artistin uralla

Shrty palasi levy yhtiölle. Uudessa promokuvassa hän seisoo neutraalin taustakuvan edessä kädet puuskassa.
Shrtyn debyyttisingle Universalin alla kantaa nimeä Sirkus.
Kimi Issakainen

Uransa kolmannen diilin solminut artisti kuuluu nyt Universal Musicin rosteriin. 

Shrty julkaisi perjantaina uuden biisin ja palasi samalla levydiilien pariin. Kyseessä on kaiken kaikkiaan kolmas levy-yhtiö, jolle artisti levyttää.

Alun perin PME Recordsin Cavallini & Shrty -duosta tunnettu ja sittemmin Sony Musicilla soolona levyttänyt artisti siirtyi toissa vuonna itsenäiseksi. Tulos oli heti näyttävää – singlet Bisnestä ja Sun takii avasivat pelin ja niitä seurasi albumi Täydellinen ajoitus.

Etenkin levyn biisi Pariisin kevät todisti sen, että myös itsenäisenä voi tehdä isoa tulosta. Biisi ylsi aina vuoden biisi -ehdokkuuteen saakka Emma-gaalassa. Vuosien mittaan Shrty:sta onkin muodostunut suoranainen hittispelialisti, jonka koukuttavat hookit ja afrovaikutteet keräävät kuulijoita yhä uudestaan ja uudestaan.

Uusin biisi jatkaa samalla linjalla ja levy-yhtiöltä kerrotaan, että Sirkus avaa entistä popimman sivun artistin uralla. Artistin A&R Cherif Cissokho kommentoi yhteistyötä seuraavasti.

– Shrty on kiistaton hitmaker, jonka saavutukset indienä ovat ennennäkemättömiä Suomen musiikkikentällä. Universalilla on pitkä historia isojen pop-brändien rakennuksessa, ja meidän koko talo on äärimmäisen fiiliksissä yhteisen matkan starttaamisesta Shrty:n kanssa.

Tänä kesänä artistilta tullaan näkemään myös useita keikkoja. Viikonloppuna Shrty esiintyi Provinssissa ja jatkossa luvassa on muun muassa Blockfest ja Flow Festival. Alta voit kuunnella tuoreen Salahpolon tuottaman biisin.