Brasilialaisen funkin vivahteita modernin arabisoundin kanssa – Tältä kuulostaa Karim B:n uusi biisi Ege Zulun kanssa

Karim B istumassa aurinkolasit päässä.
Uusi sinkku on etenkin tuotannoltaan jotain uutta modernissa suomalaisessa musiikissa.
Atlas Woo

Kappaleelle julkaistiin kesäinen musiikkivideo keskiviikkona.

Disco Maghreb -mixtapensa julkaisunsa jälkeen aikaisemmin tänä vuonna, Karim B jatkaa julkaisutahtiaan vuoden toisella sinkullaan. Kappale on hyvin kesäinen ja jatkaa artistin tunnettua luomaa vibaa kappaleissaan. YleX:n läpimurtolistaukseen viime vuonna valittu artisti valmistautuu debyyttialbuminsa julkaisuun ja valmisteluvaihe on vaikuttava, sillä artistilla on jo kultahitti vyönsä alla ja tunnistus monelta tunnetulta alatovereiltaan, muun muassa Shrty ja juurikin Ege Zulu, joka kuullaan tällä uusimmalla biisillä.

– Haluttiin luoda jotain isoa ja voimakasta mikä tuntuu luissa ja sielussa, Karim B kertoo kappaleesta.

Yhdistely, eksperimentointi ja uusien makujen löytäminen ei ole uutta ja tuntematonta Karimille, vaan nimenomaan yksi artistin vahvuuksista. Sekoittaen useita eri kieliä ja löytäen sen nuotin sekä rytmin, joka saa ihmiset liikkumaan, sai artistin Suomen Spotify-listan kärkeen mixtapensa kahdella kappaleella, Aji Aji sekä Bye Bye (feat. SHRTY). Vuosi näyttää vielä ottavan lisää vauhtia alleen Karimille, sillä hän myös solmi hiljattain uuden livemyyntisopimuksen Live Nationin kanssa.

Suomen lempiesiintyjä, Ege Zulu, tarjoaa hienon vaihdon kappaleen energiaan tunnusomaisella flow’llaan astuessaan kehiin versellään. Leikkisä ja kepeä alku valmistaa hyvin helsinkiläisen räppärin toisen säkeistön, joka vangitsee täysin ja sulautuu sulavasti Karimin kevyeen kertosäkeeseen valmistellen kuuntelijan voimakkaaseen kertosäkeeseen.

Tuotannon puolelta löytyy Eben ja Danitello, jotka ovat olleet rakentamassa tätä äänimaailmaa ja kappaleen lämminoloinen musiikkivideo tulikin ulos sinkun julkaisua seuraavalla viikolla ja se on linkitetty alle katsottavaksi.