Venetia-albumilta tuttu Jacques luo uraansa indie-artistina: tältä kuulostaa räppärin uusin single

Rovaniemeltä kotoisin oleva artisti esittelee monipuolisuuttaan juuri julkaistun singlen kautta.

Muun muassa Venetia-albumeilta monelle tuttu Rovaniemeltä ponnistava ja nykyisin Helsingissä asuva 22-vuotias Jacques julkaisi tulevan EP-projektinsa toisen singlen.

Ensimmäinen lohkaisu julkaistiin viime vuonna ja kulkee nimellä Headshot, jossa on mukana räppärin kanssa aiemminkin musiikkia tehnyt Fetti. Viime perjantaina julkaistu kappale Kulkenu kauas omaa ensimmäiseen julkaisuun verrattuna astetta herkemmän tunnelman ja sanoitukset, esitellen samalla myös artistin skaalaa laulajana laajemmin.

Jacques kertoo kappaleen syntyneen itselleen normaalista luomisprosessista poikkeavalla tavalla.

– Kulkenu kauas syntyi eri tavalla, kuin useimmat muut biisini. Olin keksinyt kertosäkeen melodian ja sanoituksen jo ennen biitin tekoa. Vein idean tuottajalleni Krisille ja luotiin yhdessä hänen ja toisen tuottajan LukaBon kanssa haikaileva mutta menevä äänimailma tukemaan sanoituksia, hän kertoo lämpimästi hymyillen.

Keväällä tulevan EP:n ensimmäiset kaksi julkaisua ovat keskenään hyvin erilaiset, joka antaa hyvin osviittaa tulevasta kokonaisuudesta.

Jalat maassa oleva artisti kertoo kokonaisuuden omaavan kuusi kappaletta ja vierailevia artisteja olevan yhteensä kaksi.

– EP näyttää mun monipuolisuutta ja käsittelee monii eri tunnetiloja. Ollaan kasattu must tosi ainutlaatunen ja upee kokonaisuus, joka on tällä hetkellä viimeistelyy vaille valmis. Mukana on yhteensä kaks vierailevaa artistii.

Kappaleen promokuvista sekä videosta vastaa Seemisamuel. Lupaavaa uraa aloittavan artistin tiimissä on mukana myös vaatteita suunnitteleva Basil, jonka logolla varustettu kauluspaita on esillä singlen kansikuvassa.

Nappaa biisi kuunteluun alta.