Vintage-helmiä, musiikkia ja drinkkejä – Roba Trade -kirppistapahtuma tekee paluun

Jackie’sissa viihdytään jälleen musiikin ja ruoan täyteisissä tunnelmissa.

Helsingin Punavuoren entisen legendaarisen We Got Beef -ravintolan tiloissa sijaitsevassa Jackie’sissa järjestettävä tunnelmallinen kirppistapahtuma palaa jälleen. Päivällä järjestettävä tilaisuus järjestetään tämän vuoden marraskuun alussa.

Viime vuonna paikan päällä tunnelmaa ylläpitivät suuri kattaus dj:tä. Tänä vuonna levyissä kuullaan jälleen useampaa soittajaa, mutta vasta yksi on mainittu nimeltä.

– Tällä hetkellä lineupissa DJ Mumin ja Smokey, lisää tulossa, järjestäjät toteavat.

Keittiön tarjoilun puolesta vastaa Jackien drinkki- ja pizzalistat. Järjestäjät paljastavat, että tapahtumassa tullaan näkemään vanhojen tuttujen piirteiden lisäksi myös uusia tuulahduksia.

– Kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle tekemään löytöjä ja nauttimaan tunnelmasta!

Vaatteiden ja kenkien osalta voidaan odottaa jälleen suurta kattausta.

– Kaikkea sneakereista takkeihin, erilaisiin asusteisiin ja laukkuihin. Jos nyt jotain brändejä heiteltäis ilmoille niin kaikkea Acnesta Rick Owensiin ja Nikesta Chaneliin ja tosi paljon myös vintagea. Ollaan saatu niin laaja kattaus erilaisia myyjiä jotka tuo oman persoonallisen tyylinsä aarteita kaupaksi, niin että varmasti jokaiselle tulee löytymään jotain, he kertovat.

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 6. marraskuuta kello 12.00 alkaen. Tuttuun tapaan nopeat syövät hitaat, joten on suositeltavaa saapua ajoissa. Sisäänpääsy tapahtumaan on ilmainen.

Lisätiedot tapahtumasta voit nähdä allaolevasta Instagram-postauksesta.