Areefer’s Crafting Club järjestää hyväntekeväisyystapahtuman, jonka tuotot lahjoitetaan Gazaan

Areefer's Crafting Clubin veljekset Hamid ja Omar Arifai sekä Crafts 4 Gaza -toiminnan vetäjä Sadek Elwan.

Päivätapahtumassa osallistujilla on mahdollisuus printata Palestiina-aiheisia vaatteita sekä nauttia ripaus palestiinalaisesta kulttuurista.

Areefer’s Crafting Club, joka on tunnettu ainutlaatuisista vaatesuunnitteluistaan, järjestää yhteistyössä Suomessa syntyneen palestiinalaisen, Sadek Elwanin perustaman Crafts4Gazan kanssa hyväntekeväisyystapahtuman Gazan hyväksi. Kaikille avoin tapahtuma pidetään perjantaina 12. huhtikuuta kello 15-21 Areeferin tiloissa Helsingin Vallilassa, osoitteessa Elimäenkatu 2 E.

Hyväntekeväisyystapahtuma, nimeltään Areeferin x Crafts4Gaza, antaa osallistujille mahdollisuuden valita Palestiina-aiheisia kuvioita ja printata ne suoraan vaatteisiinsa. Areefer’s Crafting Club tarjoaa t-paitoja ja huppareita osallistujien käyttöön, mutta kaikki voivat myös tuoda omia vaatteitaan personoitavaksi. Tapahtuman ainutlaatuinen konsepti mahdollistaa osallistujien ilmaista tukeaan Gazan kansalle luovalla ja henkilökohtaisella tavalla.

Lisäksi vieraille tarjotaan mahdollisuus nauttia aidosta palestiinalaisesta vieraanvaraisuudesta makeisten ja välipalojen muodossa, jotka tarjoavat pienen maistiaisen Palestiinan rikkaasta kulttuurista ja perinteistä. Tapahtumaa elävöittää Nashan tarjoama musiikki, luoden ainutlaatuisen tunnelman, joka yhdistää kulttuurit, taiteen ja hyväntekeväisyyden.

Kaikki tapahtumasta saadut tuotot lahjoitetaan suoraan Gazan kansanmurhasta kärsiville, tarjoten konkreettista tukea alueen asukkaille.

Areefer’s Crafting Clubin perustaja, Omar Areefer, on aiemmin tuonut esille yhteisönsä merkityksen ja vaikuttavuuden. Aiemmassa uutisartikkelissamme Areefer kertoi, kuinka hänen alun perin paitaunelmastaan kasvoi vaikuttava brändi, joka nyt käyttää suosiotaan hyvän tekemiseen. Tuleva hyväntekeväisyystapahtuma on jatkoa Areefer’s Crafting Clubin pyrkimyksille vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja tuoda yhteisöjä yhteen taiteen ja luovuuden kautta.

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan, jossa yhdistyvät taide, kulttuuri ja hyväntekeväisyys, tukemaan Gazan kansaa vaikeina aikoina.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön crafts4Gaza😻 (@crafts4gaza) jakama julkaisu