Helmikuussa Himalaya High -kappaleella debyyttinsä tehnyt Left jatkaa vakuuttavaa tulemistaan uudella singlellä

Left istuu yöaikaan Porschen takaosan päällä.
Uutta musiikkia on artistin mukaan tulossa melko tasaisesti läpi vuoden. Mitä seuraavaksi? Sen näyttää aika.

Kun yö syvenee, Left johdattaa kuulijansa matkalle läpi melankolian ja onnen varjojen uudella singlellään — mutta mitä tarinoita piilee syvemmällä?

Helmikuussa musiikkimaailmalla näyttävästi Himalaya High -kappaleella debytoinut artisti Left on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa suomalaisen trap-musiikin kentällä. Kovaa tuloaan tekevä artisti jatkaa julkaisurintamalla viime yönä ilmestyneellä toisella singlellä, Koko Matka. Leftin musiikki yhdistää taidokkaasti southern trapin elementtejä puhdasääniseen pop-lauluun, luoden ainutlaatuisen äänimaailman, joka erottuu selvästi kotimaisen melodisen trapin kentällä.

Left on musiikkikentällä uusi artisti, joka pysyttelee harvapuheisena musiikkinsa ulkopuolella, mutta hänen tuotantonsa puhuu puolestaan. Ensimmäisestä julkaisustaan lähtien hän on ilmaissut saavansa vaikutteita southern trapista, mikä kuuluu selvästi hänen musiikissaan. Uusin julkaisu on pehmeä trap-balladi, joka vie kuulijan matkalle läpi pimeyden taittuneen yön, punaviinin ja melankolian sävyttämän onnen tunnelmiin.

Melko vähäsanaisena musiikkinsa ulkopuolella pysyvä Left kommentoi uusinta kappalettaan Klangille seuraavasti:

– Joskus voi joutuu luopuu jostain mitä rakastaa, et vois saavuttaa jotain joka on kestävää. Jos kattoo aina vaa taaksepäin, alkaa tekee mieli korjata asioit mitä on jo tapahtunu. Sitä aikaa ei oo enää olemas ja niit asioit ei voi enää muuttaa. Mennää eteenpäi eikä väijytä taustapeilii. Tä biisi kuulostaa siltä, milt nä tunteet mun pääs kuulostaa.

Left lupaa, että uutta musiikkia on tulossa tasaisesti pitkin vuotta. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan, on vielä nähtävissä, mutta siihen asti kuulijat voivat nauttia hänen tuoreimmasta singlestään.