Tuoreen soundin omaavan Pedron singlellä mukana artistilupaus Serafiina

Pedro makaa sohvalla, johon Serafiina nojailee istuaalteen.
Viivi Saikkonen

Kappale on lohkaisu tulokkaan tulevalta EP:ltä.

Vuonna 2021 omakustanne-EP:llään huomiota herättänyt Pedro valmistautuu uuden kokonaisuuden julkaisuun, jossa tulevat yhdistymään elektroninen uk-soundi ja popin äänimaailmat.

Tarinallisesti artisti seikkailee tunteiden parissa, kertoen tarinoita rakkaudesta ja sen tuomasta kipuilusta.

Sony Music Finlandin riveissä vaikuttava artisti on julkaissut aikaisemmin kaksi isompaa projektia, sekä singlejä kuten viime vuonna ilmestyneet Mun mielessä, Futoni ja Eksynyt.

Pedro kuvailee uuden biisin olevan sukellus intohimon liekkeihin, niin hyvässä kuin huonossakin. Kappale kulkee nimellä On/Off ja on ensimmäinen lohkaisu artistin tulevalta EP:ltä.

– On/Off sukeltaa syvälle rakkaustarinaan, joka kietoutuu intohimon liekkeihin – sekä hyvässä että pahassa. Kappaleessa pohditaan on/off suhteen tulenarkuutta ja sitä helposti särkyvää ja kipinöivää rakkautta mikä kahden ihmisen välillä on. Se on täynnä tunteiden ääripäitä, se kuinka toisen ihmisen läsnäolo voi saada sun tunteet kuumenemaan niin kovin ettet tiiä miten päin olla, kun oot niin solmussa, ja samalla siitä, kun te ette voi vastustaa toisianne, sitä kosketusta.

Singlellä kuullaan mukana artistilupaus Serafiina, jonka viime vuonna julkaistu nimikko-EP esitteli artistin monipuolisuutta soundillisesti. Serafiina on tehnyt aikaisemmin yhteisiä kappaleita muun muassa Noton, Mikael Laurentin sekä Aaro630 kanssa.

Modernin r’n’b:n ja popin välimaastossa omissa julkaisuissaan leikittelevä artisti kertoo innostuneensa kappaleesta heti sen kuullessaan.

– Sain Pedrolta instagramissa demon tosta biisistä ja heti ku kuulin ekan kertsin, niin tiesin et tähän haluun lähtee mukaan. Pedrolla on upee uniikki ääni ja se on musta ehdottomasti kohokohta koko biisissä. Tanssitetaan sua yhessä aamuyön pikkutunneille asti, Serafiina toteaa iloisesti.

Artistitulokkaalla on ollut tuottelias sekä luovuuden täyteinen alkuvuosi, josta tullaan kuulemaan myöhemmin tänä vuonna julkaistavan EP:n kautta.

– Oon tosi innoissani tulevasta EP:stä. Mulla on ollut tosi luova ja tuottelias alkuvuosi ja tää on syntynyt kuin itsestään! Odotan innolla että saan sen ulos ja pääsen vetämään näitä mulle tärkeitä biisejä livenä, silloin ne herää henkiin ja pääsee oikeuksiinsa, hän toteaa iloisesti.

Kuuntele rakkaustarinaan sukeltava biisi alta: