Toiveita tulevasta ja itseensä uskomista: räppärikaksikko M//O julkaisi tulevan projektinsa ensimmäinen singlen

M//O eli Oskari "Osku" Multisilta (vas.) ja Miraç Kiliçkesen.

Porista ponnahtava kaksikko aikoo julkaista EP:n syyskuun aikana.

Manage Me Recordsin ensimmäinen kiinnitys, M//O, on Porista ponnahtavien Miraç Kiliçkesenin ja Oskari “Osku” Multisillan luoma duo, joka astui rohkeasti musiikkimaailmaan vuonna 2019 omakustanteisella EP:llään.

Tämän jälkeen julkaisuihin ovat kuuluneet muun muassa numeroin nimetyt singlet 28330 sekä 23.

Vastikään Helsinkiin muuttaneet Miraç ja Osku ovat nyt valmiina tuomaan uutta energiaa Suomen rap-kentälle, josta uusin taidonnäyte on kappale INSPIROITUNU. Single on ensimmäinen lohkaisu myöhemmin syyskuun aikana tulevalta MOSHIT EP:ltä.

Porilaiskaksikko kuvailee juuri ilmestyneen biisin sanoituksien pohjautuvan itsevarmuuden luomiseen, sillä kaikki hyvät asiat ja unelmat eivät tapahdu sormia napsauttamalla.

– Inspiroitunu on enemmän kuin biisi; se on kutsu jokaiselle uskomaan itseensä ja omiin unelmiinsa. Se on muistutus siitä, että vaikka suuret unelmat eivät konkretisoidu hetkessä, ne visiot ja toiveet, jotka resonoi päämme sisällä, ovat saavutettavissa – ne odottavat vain oikeaa hetkeä puhjetakseen eloon, he kertovat.

Omassa tuotannossaan M//O haluaa yhdistellä raikkaalla tavalla uutta ja vanhaa rap ja trap-soundia. Duon musiikista kuuluukin läpi energisyys, tekninen osaaminen ja tekemisen nälkä.

Tulevaa, yhteensä viiden kappaleen kokonaisuutta kaksikko kuvailee seuraavasti.

– Toi ep ei oo meille mikään deep storytelling projekti, vaik toki niilleki on aikansa mut toi on vaa sitä energiaa ja vibee lähinnä, mitä ollaan hengitetty isosti viimeajat.

Eniten artistit odottavat kokonaisuuden julkaisun myötä niiden esittämistä yleisölle.

– Punanen lanka on nimenomaan se vibe tossa ja toi projekti alkaa menee nyt sitä kohti mihin me rakennetaan koko uraa oikeestaan. Eli keikkojen ympärille, MOSHIT=Moshpit. Noi biisit tulee pääsee oikeesti elementtiinsä siinä vaihees, kun aletaan heittää keikkaa noiden biisien kaa, he kertovat.

Kuuntele EP:n ensimmäinen single alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.