Manage Me Records ja Sony Music yhteistyöhön – ensimmäisenä julkaisuna rap-duo M//O:n uusi single

Porilaislähtöinen duo starttaa yhteistyön menevällä rap-biisillä.

Musiikin ja managerointitoiminnan monialayritys Manage Me:n alaisuudessa toimiva Manage Me Records ja Sony Music Finland ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Manage Me Recordsin julkaisut tehdään jatkossa yhdessä Sony Music Finlandin kanssa.

Ensimmäinen julkaisu uuden yhteistyön alla on rap-duo M//O:n uusi single Hiii. Nuori porilaislähtöinen duo julkaisi debyytti-EP:n SPACE omakustanteena vuonna 2019, jonka myötä he päätyivät Manage Me:n alle. Sittemmin kaksikolta on kuultu kaiken kaikkiaan neljä singleä, joista viimeisimpänä Hiii, joka tarjoilee sopivan röyhkeää rap-energiaa.

– Musiiikki on meille tapa ilmaista itseämme. Hiii on meille insidejutuksi muodostunut ”äännähdys” ja kerran studiolla mietittiin, mitä lähdettäis duunaamaan. Samalla hetkellä meidän frendi vastas johonkin viestiin ”hiii” (sisään hengitys). Tää biisi syntyi siitä. Jos tapahtuu jotain sairasta, se on meille Hiii”, Miraç ja Osku kertovat uuden sinkun taustoista.

20-vuotiaat Miraç Kiliçkesen ja Oskari Osku Multisilta kertovat opetelleensa musiikin tekemisen yhdessä alusta alkaen. He ottivat myös itse yhteyttä levymerkille ja lopputuloksena oli levydiili Manage Me Recordsille.

Kaksikon sainannut Manage Me:n perustaja Carla Ahonious kommentoi uutta yhteistyötä sanoin:

– Olemme Manage Me Recordsista vastaavan Tina Jukaraisen kanssa todella innoissamme alkaneesta yhteistyöstä Sonyn kanssa. Henri Lanzin johdolla Sony on tuonut Suomen musakenttään tuoretta ja innovatiivista näkemystä. Odotan innolla mitä kaikkea saamme aikaan.

Alla olevasta linkistä pääset kuuntelemaan tuoreen singlen.