TikTokista pinnalle pompahtanut Tupe solmi levytyssopimuksen Tuhma Musicin kanssa

Turusta ponnistava artisti on levy-yhtiön toinen sainaus.

TikTokin kautta pinnalle pompahtanut Tupe solmi levytyssopimuksen Costeen, oikealta nimeltään Jussi Tiaisen levy-yhtiö Tuhma Musicin kanssa. Tupe on Costeen toinen sainaus, sillä  tähän mennessä rosteriin on kuulunut ainoastaan whereismike.

Turusta ponnahtava, nykyisin Helsingissä asuva Tupe kertoo yhteistyön alun lähteneen liikkeelle Costeen ottaessa häneen yhteyttä.

– Jussi laitto viestiä kun oli nähnyt tosta tulevasta biisistä snippetin mun TikTokissa ja sano että se tykkää mun menosta. Samalla hän kutsukin mut Warnerille juttelemaan. Meillä sit kemiat natsas heti tosi hyvin ja päädyin siitä aika nopeesti sainaamaan Tuhmalle, hän kertoo muistellen.

Tällä hetkellä artistin fiilis on erittäin onnellinen ja ensimmäinen single MTV3 julkaistaan jo tulevana perjantaina.

– Ihan huikeeta, tosi hyvä fiilis tästä lafkasta ja porukasta jonka kanssa duunataan yhessä. On tullut tosi tervetullut fiilis!

Pian julkaistavaa kappaletta artistilupaus kuvailee aidoksi, sillä tarina pohjautuu hänen omaan elämäänsä.

– Perjantaina tuleva biisi kertoo mun lähtökohdista jotka ei oo aina ollu ehkä mitkään maailman ihanteellisimmat. Omaan juttuun luottamalla niistä ollaan päästy kumminki yli ja kappaleessa kerrotaan kans siitä et nyt menee hyvin, hän toteaa hymyillen.

Oman musiikkinsa kanssa Tupe haluaa myös jatkossa olla tinkimätön. Fiilis omasta tekemisestä, sekä visio omasta musiikista on sen verran vahva ettei siitä luovuta.

– Mä teen just sellasta musaa, mitä ite haluan kuunnella ja kirjotan jutuista mitä itse haluaisin kuulla. Mulle on tosi tärkeetä et se musa ja kaikki sen ympärillä on sataprosenttisesti minä!

Kurkkaa sainaukseen johtanut snipetti alta ennen perjantain julkaisua.

@tupe.fi

3.3 PERJANTAINA MTV3 ULKONA!🫶 kiitti ku jaksoitte venaa.

♬ mtv – Tupe.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.