Robin Packalen julkaisi odotetun kappaleen ”Häitä pidelly” yhdessä Tupen kanssa

Robin Packalen katsoo ylös pitäen käsissään kahta punaista ruusua.
Robin Packalen on ollut Suomen pop-skenen kärkinimiä jo useita vuosia.
Maija Lehtovaara

Isossa suosiossa vuosien ajan ollut suomalaisartisti Robin Packalen on palannut Koreasta ja julkaisi perjantaina 31. toukokuuta uuden kappaleensa Häitä pidelly, yhteistyössä Tupen kanssa. Julkaisu on kerännyt suurta suosiota jo ennen julkaisuaan erityisesti TikTokissa.

Häitä pidelly on menevä ja tarttuva kappale, joka välittää vahvan tunnelatauksen menneistä ihmissuhteista, samalla sisällyttäen pilkkeen silmäkulmassa. Uuden julkaisun tekijätiimin taustalta löytyy Robin Packalenin lisäksi suomalaisia kärkinimiä: Vilma Alina, Danitello ja Ahti. Myöhemmin kappaleeseen liittyi mukaan myös Tupe, joka on juuri julkaisut debyyttialbuminsa.

Artistin kommentteja uudesta julkaisustaan

– Tosi siistii saada tää biisi pitkän odotuksen jälkeen ulos! Uskon, että kaikki jotka on fiilistelleet tätä kertsiä somessa, on venannu että saa kuulla tän kokonaan. Tää biisi on ollut mulla pöytälaatikossa jo hetken aikaa, ja mietin että tää tarvii messiin jonkun joka pystyy tuomaan biisin katkeran fiiliksen esille omassa tulkinnassa. Oon pitkään seurannut Tupen musan kehittymistä meidän yhteisen DJ/tuottaja, DJ Goldmayn kautta. Tupe ehotti, että pitäskö meijän tehä jotain kimpassa, ja samalla tajusin että Tupe ois ihan täydellinen featti tähän biisiin. Ehotin, että haluisitko lähtee messiin, ja here we have it!, artisti kertoo levy-yhtiön tiedotteessa.

Kesän keikat käyntiin Allas Sea Poolilla

Robin Packalen aloitti kesän keikkansa lauantaina 1. kesäkuuta hänen itse järjestämällään Ketä meit ny oli? -festarilla Allas Sea Poolilla. Järjestäjän lisäksi lavalle nousivat myös Pilvet Pilvet, Joalin sekä uudella biisillä mukana ollut Tupe, joten luvassa myös oli Häitä pidelly -singlen ensiesitys. Kesän aikana Packalen esiintyy festareilla ympäri Suomea ja suuntaa myös kotimaan lisäksi keikkailemaan Aasiaan yhdessä Alan Walkerin kanssa.

– Kesän keikat starttaa 1.6. Allas Sea Poolilta mun uuden bändin kanssa, josta oon tosi fiiliksissä. Kesän keikkailun ohessa tuun olemaan Alan Walkerin Walkerworld-kiertueella Aasiassa lead singer roolissa. Eikä siinä kaikki, ollaan myös tehty korealaisen, Pentagon-yhtyeestä tunnetuksi tulleen Wooseok-artistin kanssa yhteisbiisi. Mun seuraavan kansainvälisen albumin tuotanto edistyy myös hyvää vauhtia yhdessä korealaisen tuottajan kanssa, jonka kanssa tuli vietettyä runsaasti aikaa viimeisen 3kk aikana, Robin kommentoi.

Monivuotisen uran menestyjä

Robin Packalen on yksi Suomen ja Pohjoismaiden menestyneimmistä artisteista. Hän aloitti uransa vuonna 2012 ollessaan 14-vuotias, ja on sittemmin julkaissut viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia. Hänen musiikkiaan on striimattu suoratoistopalveluissa huimat yli 500 miljoonaa kertaa. Turusta kotoisin oleva poptähti työstää tällä hetkellä uutta musiikkia sekä suomeksi että englanniksi, ja uusia julkaisuja on luvassa runsaasti kuluvan vuoden aikana.

Pääset kuuntelemaan yllämainittujen artistien uuden tuotannon alta.