Suomalainen lähiörap-duo Puge & Andy julkaisi debyyttialbuminsa Tylsät miehet – tarina arjen sankareista ja intohimosta

Puge & Andy
Salla Tanskanen

Espoon Latokaskesta kotoisin olevan kaksikon esikoislevy syntyi, kun he eivät meinanneet pysyä mukana nykypäivän hektisessä elämässä.

Lähiöräpin suurlähettiläät Espoon Latokaskesta, Puge & Andy, ovat valmiina valloittamaan musiikin ystävien sydämet tuoreella albumillaan Tylsät miehet, joka näki päivänvalon perjantaina 22. syyskuuta. Duon debyyttialbumi kertoo tarinan perheellisten miesten arjesta ja seikkailuista.

– Tylsät miehet-albumi syntyi, kun meistä tuntui, että ei tahdota oikein pysyä mukana nykypäivän kiivastempoisessa elämässä. Alettiin miettiä rauhallisten, varhaiskeski-ikää lähestyvien perheellisten miesten aktiviteetteja ja yritettiin sanoittaa mielenmaisemaamme paperille, kertovat Puge ja Andy albuminsa synnystä.

Albumin biiteistä vastaa pääosin Phunky Mr. Olavi, ja mukana on myös muutama miksauksen ja masteroinnin hoitaneen Gustomanen käsialaa oleva hitti, jotka täydentävät kokonaisuutta.

Albumin kärkiraitana kuullaan Ensitreffit alla sillan -niminen kappale, jolle on värvätty mukaan arvovaltainen vieras Tykopaatti. Ensitreffit alla sillan onkin albumin yksi kohokohdista, joka kuvastaa Puge & Andyn intohimoa kalastukseen ja sen tuomiin haasteisiin. Kappale heijastaa lapsenomaista innostumisen tunnetta, kun uudet lelut saapuvat ja mahdollisuus leikkiä niillä avautuu. Vaikka leikki saattaa joskus päättyä pettymykseen, Latiksen kundit jatkavat yrittämistä uudelleen ja uudelleen, koska rakkaus lajiin on voimakasta.

Debyyttialbumin julkaisua Puge & Andy pohjusti kolmella singlelohkaisulla, joista ensimmäinen julkaistiin indienä ja loput kaksi Rolling Recordsin alla. Kaksikko haluaa tarjota kuulijoilleen musiikkia, joka herättää tunteita ja tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä.

Alta voit kuunnella duon esikoislevyn.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.