Onko tässä suomiräpin erikoisin viisikko: Aren ja Rekamin uudella biisillä mukana räppäreitä kolmesta eri kaupungista

Rekamilta ja Arelta tullaan näkemään yhteislevy.

Yli viiden minuutin mittainen biisi tarjoaa suoranaista viihdettä rap-faneille.

Are ja Rekami jatkoivat perjantaina pitkää yhteistyötään uudella julkaisulla. Levy-yhtiön mukaan tuore single on jatkumoa kaksikon ”humoristiselle linjalle”, josta aiempaa näyttöä ovat tarjonneet biisit Banketti ja Kuninkaan kohteluu. Samaan tapaan myös uusi, Takki auki -niminen biisi, tarjoaa useita vierailevia artisteja. Banketilla kaksikon mukaan hyppäsivät Pessa ja Tohtori Getto ja Kuninkaan kohteluu tarjosi puolestaan Krison ja Tykopaatin vierailun. 

Tällä kertaa saamme kuulla kenties eksoottisimman kollabon vähään aikaan, kun mukana ovat JVG:n toinen puolisko Jare Brand, jyväskyläläinen tulokas Kofi One sekä PME:n tuore kiinnitys Röge. Takki auki tarjoaa huoletonta pilke silmä kulmassa kirjoitettua tarinankerrontaa. Rekami kertoi Klangille, kuinka yhteistyö saatiin kasaan.

– Näin Rögen Off The Boothista somessa pätkiä ja tiesin jo niistä, että sen on pakko olla hyvä. Sit kun lopulta uskaltauduin kattoo sen pätkän, niin lopetin räppäämisen päiväksi. Lopulta rohkastuin kysyä siltä, että voisko se siunata timanttia meidän yhteislevylle ja siitä se sitten lähti, Rekami naurahtaa.

Jos luotto Rögeen oli kova, ei epäilystä kohdistunut Jareenkaan.

– Jaren tapasin KPC-tourilla ekaa kertaa ja olin sitä ennen saanut Arelta salaisen listan, jossa se luetteli sen feattitoiveet ja siellä ei ollut muita kuin Jare ja Kalle Kinos. Aika nopeasti siinä sitten kysyin Jarelta, että onko mitään saumaa et se tulis heittää meille säkeen ja ukko toimitti saakelin hyvän sellaisen. Fakta on se, että ku olin saanut Rögen ja Jaren säkeistöt purkkiin, niin totesin Arelle et meiän pitää mennä takas verstaalle muokkaamaan meidän osuuksia ettei nää äijät ylijuokse meitä ihan täysin meidän omassa biisissä.

Yli viiden minuutin biisille mahtuu myös kertosäe, joka löytyi suhteellisen läheltä, Jyväskylän Kuokkalasta.

– Kofi Onelta kuulin Malta-biisin ja näin siinä äijässä jotain uutta ja raikasta. Oli selvää myös, että tällä tyypillä on kertsit hallussa toisin ku mulla, joten oli tosi siisti keissi, että Kofi One tuli kruunaa tän kaikille biisien suosituspituusmäärille naureskelevan anthemin.

Nyt tuloksena on keväisen huoleton tykitys, joka tullaan kuulemaan myös Aren ja Rekamin yhteisalbumilla.