SMS eli sano mitä sanot – Alove sukeltaa syvällisiin aiheisiin uudella tuotannollaan

Artisti haluaa käydä biiseillään läpi monelle haastavia aiheita.

Grungea, poppia, räppiä ja punkkia fuusioiva Alove käsittelee uudella tuotannollaan astetta syvällisempiä aiheita keskittyen sanoituksissaan etenkin psyykkiseen vointiin ja ajatuksiin sen ympärillä.

Viime vuonna artisti julkaisi viiden kappaleen EP kokonaisuuden INNAFAZE, josta Klangi uutisoi julkaisun yhteydessä. Kokonaisuudellaan artisti halusi palata samoihin fiiliksiin joita musiikin tekeminen antoi uran alku askelilla, tämän jälkeen laulaja on julkaissut sanoituksillaan ja tyylillään uuteen linjaan suuntaavan singlen Paranoia.

Viime viikolla musiikkien genreillä leikittelevä muusikko julkaisi kappaleen SMS, joka jatkaa edellisen biisin kanssa samoilla taajuuksilla aiheiden puolesta.

– SMS on tämmöi vuoropuhelu vuodatus biisi. Välillä on tunne, et ihmiset ketkä neuvoo tai yrittää soittaa suuta, sanoo jotai miten asioita ”pitäis” tehdä. Niitä ihmisiä löytyy, ketkä ei ees tiedä niistä mitään. Pohjustaen myös ajatusta, et jokasella on oikeus tehdä omaa juttuaan ja luottaa siihe omaan visioon eikä kuunnella mielipiteitä huutelijoilta, hän kuvailee.

Uusimmilla julkaisuillaan artisti haluaa astua arkailemattomasti ihmisten mielipiteiden eteen. Alove kertoo kokevansa musiikin tekemisen toimivan nykypäivänä hänelle itselleen henkilökohtaisena terapiana. Tavoitteena on antaa myös vertaistukea kuuntelijoille, joilla on mahdollisesti vastaavia ajatuksia oman pään sisällä.

– Mulla on tahtotilana herättää kuuntelijoissa lohtua mutta etenkin antaa jokaiselle rohkeutta rakentaa oman näköistä reittiään. Vuosien aikana oon oppinu olee rehti ennen kaikkee itelleni omista fiiliksistä ja osannu myös puhuu enemmän ääneen. Oon myös huomannu et välillä saan helpommin tietosuuden siitä omasta fiiliksestä musan kautta, koska se on niin terapeuttista.

Epic Records Finlandin rosteriin kuuluva artisti haluaa tuoda musiikillaan vahvasti esiin mielenterveyttä ja omien ajatusten selvittämisen tärkeyttä.

– On ollu kiva saada palautetta, että näist kappaleista on löytyny tarttumapintaa ja samaistuttavuutta. Oon vaihtanu monen aiemmin itelleni tuntemattoman kanssa ajatuksia eri aiheista ja ne kaikki keskustelut on ollu mun mielestä tosi palkitsevia, hän toteaa lämpimästi.

Kuuntele uusin biisi alta. Tuotannosta ovat vastanneet myös tulevan levyn päätuottajat Pablo ja J.Keezy.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.