Safira esittelee viiden kappaleen kokonaisuudella itsestään astetta henkilökohtaisempia sävyjä

Alexander Richardson

Persoonallisesta tyylistään ja leikittelevistä lyriikoistaan tuttu artisti julkaisi EP:n.

Säihkyvästä persoonastaan ja ainutlaatuisesta soundistaan tunnettu Safira sukeltaa syvälle tunteisiinsa uuden EP:nsä myötä. Projekti on yhteensä viiden kappaleen kokonaisuus, joka on henkilökohtaisinta musiikkia, mitä artisti on tähän mennessä urallaan julkaissut.

EP kulkee nimellä Yhessä tääl ja on tyylillisesti moderni yhdistelmä tanssia ja vahvoja tunteita, joilla artisti toivoo antavansa myös samaistuttavuus pintaa muille ihmisille.

– Mua jännittää tosi paljon julkasta jotain näin aitoo ja herkkää mua. oon tehny niin menevää ja hauskaa musaa ja tiiän et tää katalogi tulee eroo siitä. mut se on myös se tarkotus. haluun et voin olla taiteilijana moninainen, koska sitä mä oon myös ihmisenä. siks koen tän julkasun tosi tärkeeks, ja toivon et näiden kappaleiden herkkyys vois koskettaa monia muita yhtä lailla, kun ne koskettaa mua.

Projektia alettiin työstämään syksyllä 2022. Alkuperäisenä visiona kerrotaan olleen luoda kokoelma, jossa on menevää ja hauskaa musiikkia. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat matkan varrella.

– Visiona tehdä kokoelma menevää ja hauskaa musaa. Tunne-elämän satuttua suunnitelmien tielle, Safira löysi itsensä yhä herkemmästä tilasta, joka lopulta johti upeaan EP:n. Yhessä tääl EP kuljettaa kuulijan läpi erilaisten tunteiden, kerrotaan tiedotteessa.

EP:n fokus single Ymmärrätkö mua on Safiran ja omaa artistiuraansa vahvasti rakentavan Lukabon yhteiskappale.

– Mun ja Lukan biisi kertoo siitä kuinka tärkeetä on tulla kuulluks ja ymmärretyks. se on lohduttavan haikee, toiveikas ja syleilevä suomipop kappale. se on fokus biisi siks, et se kiteyttää hyvin yhessä tääl ep:n sanoman.

Kuuntele tunteiden täyteinen kokonaisuus alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.