Herkkä balladi ikuisuuteen siirtyneistä ystävistä – LukaBo julkaisi pianopohjaisen kappaleen tulevalta albumiltaan

LukaBo tupakalla ulkona.
Nooa Kervinen

Artistin herkkä lohkaisu on viides single hänen tulevalta projektiltaan.

Aikaisemmin muun muassa singlet Vapaana kulkemaan, Valoo sun pimeään sekä uudelleen versioinnin Jenni Vartiaisen Duran Duran -kappaleesta julkaissut LukaBo julkaisi viidennen biisin tulevalta albumiltaan.

Herkän tunnelman ja koskettavat sanoitukset omaava single on nimeltään Hetki, ja se omaa artistille henkilökohtaisen tarinan, jota tukee kappaleen minimalistinen pianopohjainen tuotanto.

– Hetki on herkkä balladi, jossa muistellaan ja kaivataan ajasta ikuisuuteen siirtyneitä ystäviä, artisti kertoo.

Lapsesta asti kitaraa soittanut laulaja koki kappaleen tekemisen olevan terapeuttinen tapa päästää tunteita ulos. LukaBo kuvailee kappaleen julkaisun olleen erityisesti hänelle itselleen tärkeää, mutta kokee olevansa erityisen onnistunut mikäli muut voivat saada siitä lohdullista tunnetta tai vertaistukea antavaa fiilistä.

– Tän biisin kirjoittaminen oli mulle tapa vaan käsitellä noita tapahtumia ja tunteita. Mutta jos joku kokee saavansa voimaa tai vertaistukea sitä kuunnellessa niin sit oon kyllä onnistunut.

Yleisesti artisti kuvailee musiikin toimivan parhaassa tapauksessa jokaiselle ihmielle omanlaisena väylänä kokea erilaisia tunnetiloja.

– Musahan on aikas tosi hyvä väylä ujuttaa esimerkiksi nuorien päähän tärkeitä juttuja. Jos miettii vaikka sitä aikaa kun mä olin koulussa niin kyllä mä isoimmat ajatuksia muuttavat asiat opin sieltä mitä kuulokkeissa soi, ennemmin kuin opettajan suusta vaik en mikään kapinoiva teini ollutkaan, hän pohtii.

Tuotannon takana uudella julkaisulla on Kris, joka on tuottanut kuluneen vuoden aikana artisteja kuten Jaakko Kulta, Tupe sekä Mikael Laurent.

Seuraavaksi Länsi-Vantaalta ponnahtavalla artistilla on ajatuksena  julkaista suurempi kokonaisuus alkuvuoden puolella. Tulevalla albumilla tulee olemaan yhteensä kymmenen kappaletta.

Ota herkkä single kuunteluun tästä: