william julkisti uuden albuminsa kannen ja julkaisuajankohdan

Julian Schröpel

BOY WONDER on kohta täällä.

Suomen suosituimpien artistien joukkoon nopeasti noussut william on kuukausien ajan tiisannut toista albumiaan, jonka nimi on BOY WONDER. Odotus ei kuitenkaan jatku enää kauaa, sillä levy julkaistaan jo tällä viikolla.

william ilmoitti viikonloppuna Instagram-tarinoissaan julkaisevansa kakkosalbuminsa mikäli joku tatuoi sen nimen itseensä. Myöhemmin artistin tarinoissa nähtiin muutamia kuvia BOY WONDER -tatuoinneista ja nyt levylle on saatu kansi sekä tarkka julkaisuajankohta.

william jakoi pitkäsoiton kansikuvan sen julkaisupäivämäärän kanssa Instagram-tilillään. Postauksen näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön william (@wilenchyy) jakama julkaisu

Levyltä on toistaiseksi julkaistu kaksi singleä, jotka ovat huhtikuussa ilmestynyt Flyys ja sitä heinäkuussa seurannut Ympyrää. Ensimmäiselle singlelle ilmestyi myös Nicklas-duon kuvaama musiikkivideo.

Projektin vierailijoista on tiedossa etukäteen ainoastaan Bizi, joka on mukana Ympyrää-kappaleella. Yhtä lailla tuottajista tiedetään ennalta pelkästään singlelohkaisuja tuottamassa olleet Raphael Ænselm, Rzy ja Lameboy.

Kansikuvasta vastaa Simbayua, jonka kädenjälkeä ovat williamin kaikkien aiempien julkaisujen kansikuvat Penelope– ja Flyys-singlejä sekä Shakespeare-albumia lukuunottamatta. Kansikuvassa on suhteellisen paljon meemiainesta, joten jäämme odottelemaan millaisia reaktioita se aiheuttaa.