Loasteezen uudella singlellä fiittaa Smif-N-Wessun

Tek, Loasteeze ja Steele Tavastian backstagella toukokuussa 2017.

Kappaleen nimi on Eyes Open.

Suomalaisen hiphopin virallisella työmyyrällä Loasteezella on koko ajan projekteja työn alla. Kuten tuottaja-DJ:n taannoisen Sonnin Taacca -haastattelun katsoneet ehkä muistavat, on yksi niistä yhteiskappale newyorkilaisen klassikkoduon kanssa.

Nyt Loasteeze on paljastanut että kyseinen kaksikko on Brooklynin Brownswille-Bed Stuy -akselin Smif-N-Wessun. Duo on levyttänyt myös nimellä Cocoa Brovaz.

Loasteeze julkisti yhteistyön sosiaalisessa mediassa. Steezyn Instagram-postauksen aiheesta näet alta.

Smif-N-Wessun katalogiin kuuluu esimerkiksi vuoden 1995 klassikkolevy Dah Shinin’, jonka Bucktown-kappaletta Steezy sanoo yhdeksi eniten soittamistaan biiseistä. The Source -lehti on listannut pitkäsoiton sadan kaikkien aikojen parhaan rap-albumin joukkoon.

Loasteezen mukaan Eyes Open todella kuulostaa Smif-N-Wessunin tuotokselta onnistuessaan viemään kuuntelijat takaisin duon debyyttialbumin tunnelmiin. Homman nimi on siis suoraselkäinen boom bap Tekin ja Steelen maalatessa kuvaa kaduilla valppaana olemisesta.

Single tulee ulos Mörssi Recordsin kautta perjantaina 1. lokakuuta. Lisäksi kappaleelle on tulossa Napoleon Digitalin tekemä lyriikkavideo.