Uuden singlen julkaisseella Kevin Tandulla on tärkeä viesti nuorille

”Mä oon Top Shotta enkä Top Shooter!”

Kevin Tandu täyttää tänään vuosia, ja sen kunniaksi kovasta graindaamisestaan tunnettu helsinkiläisartisti on julkaissut uutta musiikkia. Uusi single on nimeltään Top Shotta ja sen on tuottanut MVAbeats, jonka biittejä Tandu hyödynsi myös edellisellä projektillaan.

Tapahtumajärjestäjänäkin kunnostautuneella Tandulla on tällä kertaa painavaa sanottavaa. Lainataan sen enempää turhia hidastelematta artistin lähettämää tiedotetta:

”Olen vihannut nuoresta asti väkivaltaa vaikka olen joutunut kiusatuksi ja syrjityksi eri tilanteissa, jossa jouduin valitettavasti olemaan väkivaltainen. Asioita voi tehdä monellakin eri tavalla kuin käyttämällä väkivaltaa tai olemalla kova jätkä. Kovilla äijillä on kovat tekstit ja vahva mentaliteetti.

Ymmärrän kuitenkin nyt, että kun haluaa olla esillä eli julkisuudessa niin täytyy olla valmis vastaanottamaan kritiikkiä sekä sietämään kaikennäköisiä vihamiehiä. Kaikki eivät voi aina tykätä siitä mitä teet tai kuka sä olet, koska olemme ihmisiä. Itse en lue enää mitään kommentteja tai välitä siitä kuka vihaa tai haukkuu minua. Minusta on kasvanut aikuinen mies jolla on vahva persoona, joka haluaa edelleen tukea muita. Masennuin nuorena asuessani eri lastenkodeissa, en osannut puhua suomea ja minua dissattiin sekä trollattiin monesti sosiaalisessa mediassa.

Lähdin armeijaan, kasvatin siellä itseluottamustani ja sain uusia kavereita vaikka sielläkin oli aluksi vähän erimielisyyksiä. Opin elämään ja jakamaan muiden poikien kanssa punkkaa, ruokaa ja opetin sekä itse opin muilta olemalla nöyrä. Kukaan meistä ei ole parempi kuin toinen.

Teemme virheitä, opimme ja kasvamme, se kuuluu elämään. Jokainen voi kuitenkin miettiä rauhassa onko tämä asia oikein vai väärin. Minulla on kavereita idästä länteen, jotka tällä hetkellä kärsivät kovista rangaistuksista. Jotkut oppivat, kun taas toiset toistavat samoja virheitä aina uudelleen. Ikävää että Suomesta on tulossa Ruotsin kaltainen. Tämä on mielestäni todella paha suunta.

En ajattele vain itseäni vaan ajattelen myös sinun ja minun pienempiä sisaruksia, jotka kasvavat näissä ympäristöissä. Olen viime vuosien aikana kuullut sosiaalisen median uhkailuista, puukotuksista sekä ammuskeluista. Olen myös kuullut kun joillekin on käynyt todella pahasti. Muistan kuinka nuorena hengattiin Kampissa, tanssittiin Ruotsin kruununperillisille Nuorten toimintakeskus Hapessa ja järjestettiin eri kulttuurikeskuksissa tapahtumia.

En ole kenellekään mikään opettaja tai yritä olla parempi kuin muut. Koen kuitenkin, että on myös minun vastuulla ottaa kantaa tämän maailman tilanteisiin ja että kaikilla olisi kutakuinkin turvallista olla. Me kaikki sekoillaan, mutta nyt sen sekoilun täytyy jossain vaiheessa loppua. Haluan saavuttaa elämässäni vielä paljon.

Minulla on ympäri maailmaa perheenjäseniä, joita en ole nähnyt tai joista en tiedä missä he ovat olleet. Matkani on ollut ja on vielä niin pitkä että en edes tiedä mitä aion vielä tehdä tälle asialle. Rakastan suomalaista kulttuuria ja mahdollisuuksia, joita Suomen valtio tarjoaa meille kaikille nuoresta lähtien, urheilusta taiteeseen. Kaikki eivät aina voi voittaa, mutta olet voittaja kun et kosta tai yritä tappaa toista ihmistä sen vuoksi kun koet vääryyttä.

Minä tunnen erilaisia ihmisiä joilta olen saanut valtavasti apua ja luottamusta, tunnen ja tiedän bisnesmiehiä, poliitikkoja, taiteilijoita, urheilijoita ja urakoitsijoita, jotka eivät edes haluaa olla julkisuudessa. Julkisuus voi olla monelle huume, julkisuus voi tappaa ja siihenkin voi hakea erilaista apua pysyäkseen balanssissa.

Nykymaailmassa kaikki tekevät somessa jotain ja se on hyvä asia monen mielenterveydelle. Täällä Suomessa on kuitenkin niin pienet piirit että jos sä teet jollekin pahaa, ennemmin tai myöhemmin se kostautuu. Me eletään vain kerran muistakaa se, vaikka kaikki eivät toivo muiden parasta mutta jokaisella on mahdollisuus saavuttaa unelmiaan olemalla hyvä ihminen kaikille. Vaikka anteeksipyyntö ei aina ratkaise, tulisi ihmisillä silti olla sympatiaa antaa anteeksi.

Mä oon Top Shotta enkä Top Shooter! Tykkään elää terveellisesti, käydä syömässä ulkona, tehdä työjuttuja, kävellä bisneslaukun kanssa Aleksanterinkadulla, käydä shoppailee Luxbagissa tai windowshoppaa Della Margassa, treenaa, matkustella Dubaissa tai Aasiassa ja vuokrata kivoja tiloja jotta voidaan viettää tuttujeni kanssa omaa aikaa.

Mä on maksanut kaikella tavalla Suomen valtiolle omat duussit ja aion vielä jatkaa samaa rataa auttamalla tulevia nuoria ylöspäin. Jotkut miettivät miksi stressaan muista ihmisistä tai miksi haluan auttaa, miksi en vaan keskity itseeni. Olen kasvanut isossa perheessä ja haluan olla perheen pää, sama asenne näkyy myös ulospäin, kun kävelen ja nään et joku toinen näkee nälkää – jos minulla on annettavaa annan, tai jos voin auttaa niin autan. Mieluummin pääsemme kaikki ylös kuin menemme alas, sä voit olla oman elämäsi Top Shotta niin kuin minä Kevin Tandu!”

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.